Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeia cu care Irinel Columbeanu a înșelat-o pe Monica, a ajuns iubita prietenului lui Mr. Pink. Așa telenovelă n-ați mai văzut

Femeia cu care Irinel Columbeanu a înșelat-o pe Monica, a ajuns iubita prietenului lui Mr. Pink. Așa telenovelă n-ați mai văzut
Informații exclusive. Fostul milionar de la Izvorani, Irinel Columbeanu continuă să așterne pe hârtie amintiri despre viața sa. A venit rândul lui Mr. Pink să fie scos în față.

Chintesența, cea de-a treia carte semnată Irinel Columbeanu e gata să iasă pe piață. Ce veți putea citi în acest volum.

Irinel Columbeanu a spus totul despre întâlnirea cu Mr. Pink. Momentul a fost delicat

Într-unul dintre capitolele noii sale cărți, intitulată „Chintesența”, afaceristul Irinel Columbeanu vorbește despre întâlnirile cu actualul iubit al Monică Gabor, vestitul Mr. Pink. Cei doi s-au văzut în America de două ori, iar Columbeanu ne dezvăluie cum a decurs totul.

„În vara lui 2016 m-am dus în America, împreună cu Irina. Mr. Pink m-a invitat la o masă, un restaurant destul de faimos în zona aceea. Acolo a venit și-un prieten bun de-al lui, care aflând că sunt din România, a fost bucuros să-mi spună că tocmai ce s-a întors din țară că are și el o iubită acolo.

Aceasta era chiar Flore. Când americanul mi-a arătat poza, am căzut pe jos, apoi m-am tăvălit de râs scriind acest paragraf în cartea mea pe care o voi lansa la începutul lui iunie. I-am dat doar un sfat, să aibă grijă cu fetele din România, fără să-i spun că o cunoșteam”, a scris Irinel Columbeanu în carte, potrivit Impact.

Dar lucrurile abia de aici încep să se precipite!

Flore Salalidis, plasată de Monica pentru a divorța de Irinel?!

Puțini își amintesc cum a ajuns Monica să divorțeze de Irinel Columbeanu, pe atunci milionar. Ea declara în toate aprițile TV că Iri e iubirea vieții ei, i-a fost și tată, și prieten și că nu ar exista vreun hop care să-i despartă. În 2010, totul a devenit dramatic. Pe internet au ajuns imagini filmate cu Irinel Columbeanu, în jacuzzi, alături de două blonde apetisante.

Monica era plecată  în Statele Unite împreună cu fetița lor

Cele două ispite erau Flore Salalidis și o anume Anca. Fete au relatat, pe scurt, la acel moment, cum au evoluat lucrurile. S-au cunoscut în club și au ajuns într-un final în jacuzzi și în patul conjugal alături de Irinel. Lipsit de inhibitii, Irinel a apărut gol în fața fetelor, lucru care a fost surprins și pe filmarea care a circulat intens în media.

Flore și Anca, ispitele lui Irinel Columbeanu

Astăzi, filmarea absolut șocantă cu fostul milionar de la Izvorani, în jacuzzi alături de cele două blonde, se găsește rar. V-o prezentăm aici, așa cum a fost abordată în emisiunea Acces Direct la vremea respectivă:

 

Blondele din jacuzzi: „L-am filmat pentru ca ne-am simtit jignite”

Flore și Anca s-au simțit jignite de atitudinea lui Irinel,  de bărbat căruia nicio femeie nu îi rezistă. De aceea, văzându-l euforic și excitat, au pus la cale ca Florentina să-i capteze interesul în jacuzzi, iar Anca să-l filmeze.

Irinel Columbeanu: „Mr. Pink m-a certat”

Nu la fel de plăcute au fost momentele și la cea de-a doua întâlnire dintre Iri și Pink, pentru că afaceristul chinez era pus pe ceartă. Era iritat de ce Columbeanu nu o lasă pe fetița lui și a Monicăi să locuiască în America. „În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară.

În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo. Doar de două ori m-am întâlnit cu Mr. Pink, nu și după ce Irina s-a mutat acolo. De atunci, am mai vorbit doar la telefon. Am văzut unde stă doar vorbind cu Irina pe imagini. Eu nu mă duc nicăieri neinvitat”, s-a destăinuit Irinel Columbeanu în viitorul volum.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre