Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița lui Șerban Copoț de la X Factor a fost creștinată. Este alintată „Bebeluna”

Fetița lui Șerban Copoț de la X Factor a fost creștinată. Este alintată „Bebeluna”
Ziua de sâmbătă, 12 iunie 2021, a fost cu totul și cu totul specială pentru Șerban Copoț. Vedeta a botezat-o pe micuța Ada Noelle.

În noiembrie anul trecut, Șerban Copoț a devenit tată pentru a treia oară. Artistul are acum și o fetiță superbă, de care e super îndrăgostit.

„Bebeluna” lui Șerban Copoț a fost creștinată

Fostul component al trupei Animal X, Șerban Copoț e un tată fericit. Pe 12 iunie, într-o ceremonie restrânsă, acesta și-a creștinat fetița, care a venit pe lume anul trecut. Șerban a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare cu micuța și soția.

Gestul său de a-și săruta soția pe frunte spune totul despre relația pe care o au cei doi. “Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastră pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfârşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubee”, a scris Șerban în dreptul pozei.

Ada Noelle are „nași frumoși și deștepți”

Și tot pe pagina de socializare, Copoț a arătat-o și pe nașa Bebelunei, căreia i-a mulțumit pentru onoarea de a fi părintele spiritual al fetiței. “Este minunat atunci cand prieteni dragi, @ramona.dumitrescu.rusu @dumitrescuteddy, se alătură familiei tale şi devin părinți spirituali pentru comoara noastră. Le mulțumim din suflet şi suntem deosebiți de încântați de faptul că Ada-Noelle are niste naşi aşa frumoşi şi deştepti”, a mai spus artistul.

„Leșinat de nerăbdare” să devină tată de fetiță

Vestea că va fi și tată de fetiță a fost făcută public de prezentatorul Antenei 1 pe toate rețelele de socializare. Acesta a  mărturisit atunci că nu mai are răbdare până ce-și va strânge micuța în brațe. „Cel mai important cadou va veni la sfârşitul lui noiembrie când mult iubita mea soţie o să aducă pe lume o fetiţă. Sunt leşinat de nerăbdare să fiu tată de fetiţă. Tot binele din lume vă doresc şi vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu şi înapoi!”, au fost cuvintele lui Copoț.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre