Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița lui Smiley a primit un cadou inedit de ziua ei, în America. Gina radia când a filmat

Fetița lui Smiley a primit un cadou inedit de ziua ei, în America. Gina radia când a filmat
Smiley  și Gina se află încă în Los Angeles, acolo unde au ajuns încă de la începutul lunii trecute, alături de fiica lor. Cântărețul merge periodic în America, pentru a lucra la noi piese, în timp ce fetele se distrează toată ziua.

Pe 9 martie, Smiley și Gina au sărbătorit-o la Los Angeles pe fiica lor, Josephine, și i-au pregătit un cadou inedit de ziua ei. Cu o săptămână înainte, cele două vedete au încercat să își ducă fiica la Disneyland, însă acolo nu au mai găsit bilete și nu au putut intra. A rămas pe altă dată.

Între timp, de ziua micuței lor, Gina și Smiley s-au pregătit cu o petrecere adevărată. Iar cadou, micuța lor a primit un pian, cu scăunelul aferent. Primul ei pian. La care a și concertat, o compoziție proprie, pe care, Gina, radiind de fericire, a filmat-o și a postat clipul pe internet.

„Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează”, a titrat Gina. Ea ne-o arată pe Josephine desculță, la pian, în timp ce se pregătește și cântă. Influențată de cariera tatălui ei, dar și de pasiunea mamei pentru muzică, micuța se pregătește intens. Are și microfon pe picior, pentru concertele de cameră pe care le dă, în casă, pentru părinții ei și prietenii lor.

La petrecerea din Los Angeles de ziua micuței Josephine a participat și unchiul ei, fratele lui Smiley, care e șeful pe Marketing-Publicitate al firmei Ha-ha-ha Production.

Fetița lui Smiley sărbătorită la Los Angeles de ziua ei

Odată cu aniversarea, părinții micuței Josephine nu și-au ascuns emoțiile. Sunt de trei ani părinți și fiecare zi alături de fiica lor e o minune.

„Fiica a făcut 3 ani, se îndreaptă spre 14”, a scris Gina alături de o imaginea în care ea și Smiley poartă coifuri de petrecere.

Gina și Smiley s-au căsătorit vara trecută, iar fiica lor s-a distrat de minune la petrecere (Sursa: Instagram)

Pe de altă parte, Smiley nu va uita niciodată emoția cu care a întâmpinat venirea pe lume a fiicei sale. Mesajul pe care l-a transmis în 9 martie 2021 a fost unul cu totul special.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:) (…) Să fie soare!”, a transmis artistul pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre