Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Adrianei Iliescu – la liceu, cea mai bătrână mamă – dispărută

Fiica Adrianei Iliescu – la liceu, cea mai bătrână mamă – dispărută
Îi seamănă leit mamei, dar nu are cea mai ușoară viață cu ea. Eliza e fiica celei mai vârstnice mame din România. Adriana Iliescu a născut-o la vârsta de 67 de ani. Acum, chiar când fata a început școala, mama a dispărut.

Fiica celei mai bătrâne mame din România a fost văzută la școală, alături de colegii săi deși ea ar fi putut opta să învețe de acasă. Eliza Iliescu este, de astăzi, elevă în clasa a XI-a. De trei săptămâni însă, mama adolescentei nu a mai dat niciun semn, ea fiind de negăsit.

Reporterii impact.ro au încercat să ia legătura cu fosta profesoară de limba română, au mers la blocul din Drumul Taberei în care aceasta locuiește, dar nu au dat de ea.  Inclusiv vecinii se gândesc la ce e mai rău. Adriana Iliescu are deja 83 de ani.

„Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2 – 3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a declarat o vecină a blocului din Drumul Taberei pentru sursa citată.

Eliza a fost născută după o inseminare artificială

Eliza a mers luni la deschiderea anului școlar. Conform Ministrului Sănătății, copiii care au părinți cu comorbidități nu sunt obligați să vină la școală, ei având posibilitatea să facă orele online. Se pare însă că adolescenta își vrea doza de libertate, astfel pentru că a optta pentru cursurile din sala de clasă la Liceul „Dimitrie Paciurea” din București.


Exclusiv. Andreea Bălan și-a luat iubitul și au plecat din țară. Să vedeți în ce paradis s-au ascuns!

Un „îngeraș” Victoria’s Secret va presta în folosul comunității


În 2004, adriana Iliescu avre 67 de ani, și a decis să devină mamă pentru prima dată în viața ei. Foasta porofesoară d elimba românăî, femeie nemăritată și pensionară, a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, pe care a botezat-o Eliza, după ce a beneficiar de o procediură de inseminare artificială.

Amintim că gestul său de a aduce un copil pe lume la o vârstă atât de înaintată a fost îndelung criticat de opinia publică. Adriana Iliescu și-a crescut până acum fiica singură și a avut grijă să îi ofere cea mai bună educație.

Sursa foto: Wowbiz.rop

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre