Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Andreei Marin, despre iubitul zânei. Nimeni nu i-a spus vreodată așa

Fiica Andreei Marin, despre iubitul zânei. Nimeni nu i-a spus vreodată așa
Relația dintre iubitul Andreei Marin și fiica acesteia, Violeta, este una specială. Tânăra își adoră tatăl vitreg, spre bucuria mamei.

Iubitul Andreei Marin și Violeta, fiica zânei sunt extrem de apropiați, iar adolescenta i-a pus acestuia și o poreclă.

„Este un ursuleț, dar foarte înalt”

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, mai fericiți ca niciodată

Discreți cu aparițiile în public, Andreea Marin și iubitul său, Adrian Brâncoveanu sunt un cuplu apreciat de toată lumea. Iar relația Violetei cu acesta este atât de specială încât tânăra i-a găsit și o formă de alint. Prezentă la Gala „Nu există nu se poate”, Violeta a dat un scurt interviu în care l-a descris pe iubitul mamei sale.

„Sunt foarte fericită că a ajuns și Adi, care s-a întors acum din Israel. Este un ursuleț, dar foarte înalt”, a mărturisit tânăra. De asemenea, Violeta se înțelege extraordinar și de bine și cu fratele său, Radu Ștefan Bănică, cei doi fiind nedespărțiți.

„Nu a fost dragoste la prima vedere”

Andreea Marin și Violeta sunt alături de Radu în orice moment al vieții

După două căsnicii eșuate, când l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, fosta zână a surprizelor nu s-a aruncat. A preferat la început să-l cunoască bine și, în timp a realizat, că cei doi au foarte multe lucruri în comun. De atunci a început o frumoasă poveste de dragoste. „Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut în momente dificile amândoi. Poate că durerea a fost cea care ne-a unit. Nu aveam de unde să știm ce va fi. Ascultându-ne ne-am dat seama că avem multe lucruri în comun.

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată”

Mi-am dat seama că avem multe lucruri în comun și viziuni asemănătoare. Ne ajutam reciproc. Suntem potriviți unul pentru celălalt. Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul”, a mărturisit Andreea Marin, la Antena Stars.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre