Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Elenei Udrea, tristă într-o zi atât de importantă. Mămica lipsește din nou

Fiica Elenei Udrea, tristă într-o zi atât de importantă. Mămica lipsește din nou
Nu există durere mai mare pentru o mamă decât să fie îndepărtată de copilul ei iubit. Psihologii și alți specialiști au explicat mereu legătura aparte care se construiește între mamă și copil, dar și cât de dramatic este afectat cel mic în lipsa celei care i-a dat viață.

Ziua de 9 septembrie trebuia să fie cea mai mare bucurie în familia Elenei Udrea, însă este stropită cu lacrimi. Fetița este tristă, fostul ministru plânge după gratii, iar partenerul ei nu mai știe ce explicații să dea. Azi, Eva Maria, fiica fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, a început școala.

Micuța este în clasa pregătitoare, înscrisă la o școală privată, instituție unde a urmat și cursurile anilor de grădiniță. Tot ce își dorește micuța este să o aibă aproape pe mămica sa, iar acest lucru nu se întâmplă deja de prea mult timp.

Elena Udrea a lipsit și de la ceremonia de final de grădiniță a fiicei sale. Și-a văzut fiica în această poză, doar (Instagram)

Adrian Alexandrov, partenerul Elenei Udrea, a distribuit pe rețelele sociale o imagine emoționantă cu fiica lor din prima ei zi de școală. Este dezarmat, la rândul său, de faptul că, în ciuda eforturilor, nu a reușit să o aducă micuței sale pe mămica ei, acolo. Eva-Maria este, din nou, singurul copil din clasă a cărei mamă lipsește.

Elena Udrea a lipsit și la serbarea de final de an și la ultimele aniversări ale fetiței. Tatăl micuței spune că nu mai știe  cum să o mintă pe Eva Maria atunci când întreabă de mama sa. mereu îi spune că se va întoarce „curând” acasă.

Elena Udrea, discriminată în detenție

Deși are dreptul, conform legii, la permisii, Elenei Udrea i se resping absolut toate cererile de a părăsi Penitenciarul Târgșor pentru a fi alături de familia sa într-un cadru familial sau public. Așa cum a spus, la finele lunii trecute și Adrian Alexandrov, inclusiv interlopii au mai multe drepturi decât fosta blondă de la Cotroceni.

Oameni care au comis fapte cu adevărat periculoase primesc dreptul la permisie, în schimb ce Elena Udrea se alege doar cu cereri respinse ori de câte ori s-a adresat conducerii instituției de detenție unde este găzduită. Ultima decizie a conducerii Penitenciarului Târgșor a fost să nu îi permită fostului ministru al Turismului să participe, măcar câteva ore, la deschiderea anului școlar, luni, 9 septembrie.

De când a fost încarcerată, Elena Udrea nu a avut nicio permisie pentru a fi alături de fiica sa

Este uluitor, atâta vreme cât unui celebru interlop, liderul clanului Caranilor, un judecător i-a permis să plece în Grecia ca să-și serbeze ziua.

„Eu ce ar trebui să fac pentru a-i fi alături fetiței mele de cinci ani în prima ei zi de școală pe 9 septembrie? Pentru că, deși am muncit, am participat la toate activitățile, oricât de inutile, toată vara, ca să strâng din nou creditele cerute de Halchin (n.r. directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor), unde am fost din nou propusă pentru permisie, încă o dată, ieri, cererea mea a fost respinsă”, a scris Elena Udrea într-o postare din 30 august, de pe rețelele sociale.

Fiica Elenei Udrea, tristă într-o zi atât de importantă

Tată atent și implicat, Adrian Alexandrov, este un exemplu pentru familiile din România în ceea ce privește creșterea fiicei sale. Pentru Eva Maria el este în ultima perioadă tată și mamă deopotrivă. Partenerul Elenei Udrea și-a însoțit postarea din prima zi de școală a fiicei lor adorabile cu o melodie care spune multe despre ceea ce îi dorește și îi transmite fiicei sale în acest moment important. El încearcă să o îmbărbăteze și să o facă să se bucure de noua etapă a vieții ei în care a pășit, azi.

Adrian Alexandrov încearcă să o îmbărbăteze pe fiica lui și a Elenei Udrea în prima zi de școală. Tot ce își dorea fetița era să fie și mama ei acolo. Priviți-i zâmbetul!

„Nu ești niciodată prea departe de un nou început / Lasă-ți grijile deoparte, nu te descuraja / Oricum ai fi, nu-ți pierde niciodată curajul”, spune refrenul piesei care însoțește imaginea. Fiica Elenei Udrea poartă uniforma școlii, cu fustă plisată și tricou polo, și zâmbește trist în brațele tatălui său, pentru că vede că mămica ei nu a ajuns nici azi alături de ea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre