Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Cătălin Crișan e cea mai fierbinte apariție în lumea mondenă. S-a afișat îmbrăcată sumar lângă iubitul ei

Fiica lui Cătălin Crișan e cea mai fierbinte apariție în lumea mondenă. S-a afișat îmbrăcată sumar lângă iubitul ei
Cătălin Crișan are doi copii adulți care îi calcă pe urme. Daria și Rariș au venit pe lume în timpul primului său mariaj. Absolventă de UNATC, talentată și frumoasă, fiica artistului este o persoană care nu mai trece neobservată și nici nu are motive să păstreze discreția.

Fiica lui Cătălin Crișan este cea mai fierbinte apariție în lumea mondenă. Zilele acestea ea s-a afișat îmbrăcată sumar lângă iubitul ei, și toată lumea a putut să o admire. Frumoasă și deșteaptă, Daria, fiica cea mare a lui Cătălin Crișan, este actriță cu acte în regulă, după ce, inițial, a vrut să se facă medic, dar a renunțat la facultate.

Fiica lui Cătălin Crișan, Daria, este actriță și cântăreață în ascensiune (Instagram)

Daria a fost colegă de generație cu Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică jr. Recent, Daria a fost distribuită în noul sezon al serialului „Atletico Textila” de la PRO Tv, motiv pentru care a fost nevoită să își amâne vacanța de vară. Serialul va reveni din toamnă, în grila de programe a postului de televiziune, după o pauză de 7 ani, ultimul sezon fiind difuzat în 2017. 

Daria Crișan, cea mai fierbinte apariție în lumea mondenă

Abia zilele acestea fiica lui Cătălin Crișan, Daria, a ajuns în vacanță și nu s-a abținut de la nimic, lăsându-se purtată de val, alături de iubitul ei. Cei doi au surprins lumea mondenă dezvăluind momente romantice de pe plajă.

Daria și Darisian, cea mai fierbinte apariție în lumea mondenă (Instagram)

Daria Crișan are o relație de dragoste de patru ani cu Darisian, un coleg de breaslă. Cei doi locuiesc împreună și au ales să-și petreacă vacanța de vară din acest an în Turcia, de unde nu au ezitat să-și exprime afecțiunea unul față de celălalt în mod public, de pe plajă. În imaginile de pe rețelele de socializare se poate observa dragostea dintre cei doi tineri.

Daria , fiica lui Cătălin Crișan, și Darisian, iubitul ei, petrec vacanța de vară în Turcia (Instagram)

Darisian este, ca și Daria, actor, însă pasiunea sa principală este magia, mai exact mentalismul, o artă în care activează de un deceniu. Daria spune că sunt iubiți și cei mai buni prieteni, iar asta face ca viața împreună să fie foarte ușoară și firească. „Nu înțeleg cuplurile care fac compromisuri, la noi este doar foarte multă iubire!”, a mărturisit Daria Crișan într-un interviu mai vechi.

Fiica lui Cătălin Crișan i-a moștenit din plin talentul

În vârstă de 24 de ani, Daria Crișan a moștenit din plin talentul muzical al tatălui și al mamei. Astfel, pe lângă cariera de actriță, a pus bazele și unei cariere muzicale fantastice. Și fratele ei are mult talent muzical. Cei doi tineri sunt deja vedete în devenire și se pot lăuda cu piese foarte bine primite de public.

Luna trecută, Daria și Rariș, fratele ei, au lansat un demo pentru o piesă antrenantă: „România ca-n Miami”. Prima piesă au lansat-o împreună Daria și Rariș a fost în 2022, un cover. Daria, pe de altă parte, mai este implicată și în musicalul „Mamma Mia” și jucând alături de nume mari ale scenei românești, precum Loredana Groza și Horia Brenciu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre