Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Mircea Geoană, sexy și curajoasă. A pozat în lenjerie intimă – Foto

Fiica lui Mircea Geoană, sexy și curajoasă. A pozat în lenjerie intimă – Foto
Ana Geoană a plecat cu prietenii într-o locație de vis, unde are parte de cele mai frumoase momente.

Fiica lui Mircea Geoană își face toate plăcerile. Tânăra și-a etalat corpul perfect în costum de baie.

Fiica lui Mircea Geoană, mai sexy ca niciodată. Iată cum a apărut pe rețelele de socializare. Foto

Cu câteva săptămâni în urmă, fiica lui Mircea Geoană a plecat alături de persoanele dragi sufletelor său într-o vacanță de vis. Și nu oriunde, ci la Los Angeles, unde a avut parte de momente pe care cu greu le va uita. Tânăra și-a făcut și câteva fotografii cu totul și cu totul speciale.

Ana a îmbrăcat un costum de baie care-i venea turnat la care a asortat o pălărie, apoi s-a fotografiat și a postat totul pe rețelele de socializare. E lesne de înțeles că fanii au fost foarte fericiți și i-au trimis foarte multe mesaje de apreciere. Viața în afara României îi priește Anei care, în urma unui interviu pe care l-a acordat în luna martie site-ului life.ro, lăsa să se înțeleagă că nu se mai întoarce acasă.

„Casa fizică va fi mereu acolo unde se află iubitul meu și câinele nostru”

„În inimă și în caracter sunt cu adevărat româncă și casa sufletească mereu va fi Romania. Însă, casa fizică va fi mereu acolo unde se află iubitul meu și câinele nostru. Numele Geoană pentru mine înseamnă foarte mult. Sunt fiica unor oameni care au dedicat tot ce au putut pentru a avea o carieră de succes (succesul este diferit pentru toată lumea și ia multe forme).

Personal, greutatea numelui m-a inspirat să mă dedic la fel de mult pentru a atinge ce înseamnă succesul pentru mine – deci din acest punct de vedere clar m-a ajutat. Din alte puncte de vedere, uneori, numele a adus spre mine oameni cu prejudecăți. Dar eu am trecut repede peste aceste momente pentru că numele Geoană înseamnă familia mea care contează imens pentru mine și de care sunt foarte mândră”, a spus atunci vedeta.

Mircea Geoană e grav bolnav

În ceea ce-l privește pe tatăl Anei, Mircea Geoană, secretarul adjunct al NATO, acesta nu e deloc bine cu sănătatea. Potrivit informațiilor obținute de Substanțial, acesta ar avea cancer limfatic. În fotografii acesta este schimbat total în urma ședințelor de chimioterapie, dar sursele spun că se simte bine. Modificările de imagine au apărut după ce și-a măritat fata, în august anul acesta.

„Sunt implicat, așa cum e firesc, moral și etic, în funcția de înaltă răspundere la vârful NATO. Sunt dedicat 100% acestui moment al carierei mele și cred că cel mai important lucru e să ne facem datoria fiecare, astăzi și mâine. Sunt multe zvonuri.

Eu cred că e totalmente prematur pentru astfel de discuții. Sunt multe alte probleme care frământă și românii, și țările aliate. Avem un război la graniță, avem o perioadă complicată. De aceea, nu mă las să fiu perturbat de niciun alt gând”, a mărturisit Geoană cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre