Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica lui Steve Jobs, apariție rară. A venit la Jocurile Olimpice 2024 pentru a-și susține iubitul, însă și ea concurează

Fiica lui Steve Jobs, apariție rară. A venit la Jocurile Olimpice 2024 pentru a-și susține iubitul, însă și ea concurează
Toată lumea a auzit de Steve Jobs, sute de milioane de oameni îi folosesc produsele pe care le-a dezvoltat. Se știu destul de puține lucruri despre descendenții lui, iar fiica mai mică fostului antreprenor de geniu a reușit să șocheze audiența la Olimpiada de la Paris.

Eve, fiica lui Steve Jobs a bifat zilele acestea o apariție rară. Discretă cu viața sa publică, aceasta a venit la Jocurile Olimpice 2024 pentru a-și susține iubitul, însă și ea concurează.

Tânăra în vârstă de 26 de ani are o relație cu călărețul olimpic Harry Charles.

Eve, mezina lui Steve Jobs, are 26 de ani și activează ca model (Instagram)

Frumoasa șatenă a făcut publică relația pe Instagram vinerea trecută, felicitându-și iubitul pentru câștigarea unei medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris. Nimeni nu știe când a început relația lor, dar, prin gestul făcut zilele acestea, ea a confirmat relația.

Fiica lui Steve Jobs, apariție rară la Jocurile Olimpice 2024

Model preferat de marile branduri de lux, Eve este fiica regretatului CEO și inventator Apple Inc. Steve Jobs și a femeii de afaceri Laurene Powell.

Videoclipul emoționant postat de Eve Jobs îl arată pe iubitul ei, Charles, alergând din arenă și sărind peste un mic gard pentru a o îmbrățișaa pasional și pentru a o săruta, imediat după ce a câștigat o medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, vinerea trecută.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve Jobs (@evejobs)

„Uite-l cum vine! Wow!”, a spus Eve, în vârstă de 26 de ani, în clip. Între timp, Charles, în vârstă de 25 de ani, părea extrem de fericit să se reîntâlnească cu iubita sa după câștigarea medaliei. El se aude exclamând: „Nu pot să cred”, în timp ce continuă să se îmbrățișeze cu ea pentru câteva secunde. „ECHIPA DE AUR!!! Sunt extrem de mândră de tine, iubirea mea !!!”, a adăugat Eve în descrierea postării sale.

Iubitul lui Eve Jobs, a câștigat aurul olimpic

Harry Charles a câștigat medalia de aur la sărituri peste obstacole ca parte a echipei ecvestre britanice. Pe contul său, Charles a postat, de asemenea, o serie de fotografii în care sărbătorește câștigarea medaliei de aur. Eve a fost inclusă într-una dintre fotografiile care o arată ținând un banner de susținere alături de ceilalți prieteni și membri ai familiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harry Charles (@harrycharles_1)

„Câteva amintiri din cea mai bună zi a vieții mele”, a scris el în descrierea postării sale de weekend. „M-ați văzut pe podium, dar, după cum știți cu toții, este nevoie de o întreagă echipă! Vă mulțumesc, vă sunt dator tuturor”, a mai continuat acesta. Eve a comentat imediat sub postare: „Te iubesc, te iubesc, te iubesc !!!”, la care el a răspuns, „Eve Jobs, te iubesc mult de tot !!”.

Fiica lui Steve Jobs, călăreață de competiții

Nu se știe de cât timp se întâlnesc cei doi. Totuși, fanii atenți au observat că Eve și-a strecurat iubitul într-o serie de fotografii postate luna trecută. Deși nu au dezvăluit cum a început povestea lor de dragoste, Eve și Charles împărtășesc amândoi pasiunea pentru cai.

Harry Charles (centru) este noul iubit al fiicelui lui Steve Jobs. A câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Pasris 2024 la sărituri peste obstacole (Instagram)

Modelul practică, de asemenea, călăria și săritul peste obstacole cu succes. Potrivit Horse Sport, concurează și ea. Mai mult,  s-a clasat printre cei mai buni călăreți sub 25 de ani din lume în 2019. Eve a participat, de asemenea, la diverse competiții ecvestre, inclusiv la o competiție importantă în Italia, în 2021.

Eve Jobs a practicat călăria și a participat la competiții, fiind inclusă între cei mai buni sportivi sub 25 de ani, în 2019 (Instagram)

Cu toate acestea, Eve s-a concentrat recent strict pe cariera de modelling, după ce a semnat cu DNA Model Management în 2022. Ceea ce se știe este că înainte de povestea de dragoste cu călărețul olimpic Harry Charles, fiica lui Steve Jobs a fost legată romantic de DJ-ul Drew Taggart de la Chainsmokers și de prietenul lui Kim Kardashian, Harry Hudson.

Sursa foto: Instagram și Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre