Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Oliviei Newton – John face un anunț șocant: „Voi dispărea…”. Prietenii au intrat în alertă

Fiica Oliviei Newton – John face un anunț șocant: „Voi dispărea…”. Prietenii au intrat în alertă
Chloe Lattanzi dezvăluie că se confruntă cu o cruntă bătălie cu sănătatea ei după moartea mamei sale. Starea vedetei este sub orice critică.

Fiica Oliviei Newton-John dezvăluie situația alarmantă în care se găsește la un an de la moartea mamei sale. Cântăreața și actrița în vârstă de 37 de ani, a declarat că suferă de pierderi de memorie de când și-a pierdut mama anul trecut. Starul Grease a luptat vreme de 20 de ani cu cancerul la sân. Ea a adăugat că se luptă, de asemenea, să se ridice din pat.

Chloe Lattanzi mărturisește că este foarte bolnavă

„Nu am fost bine. Am avut pierderi extreme de memorie și dificultăți în a mă ridica din pat. M-am neglijat pe mine însămi. Unul dintre cele mai importante mesaje ale mamei mele a fost: Să ai grijă de tine. Așadar, voi dispărea pentru aproximativ trei săptămâni pentru că am dezvoltat probleme de sănătate în minte și în corp”, a explicat ea într-o înregistrare video pe Instagram.

Fiica Oliviei Newton – John, situație alarmantă

Chloe Lattanzi și-a cerut scuze familiei și prietenilor ei pentru că nu și-a respectat unele angajamente și a spus că speră ca după ce se va întoarce după o lună de pauză să fie într-o stare mai bună.

„Aștept cu nerăbdare să mă întorc acasă la puterea mea. Ne vedem la plimbare!”, a adăugat ea, referindu-se la plimbarea anuală a mamei sale, Walk for Wellness, care se va organiza pentru eca de-a zecea ediție la Melbourne în octombrie, cu scopul de a strânge fonduri pentru Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Centre, arată Daily Mail.

Celebra actriță Olivia Newton – John a avut o relație superbă cu unica sa fiică, Chloe Lattanzi

Urmăritorii lui Chloe s-au grăbit să-i ofere urări de bine în această perioadă dificilă. „Abia aștept să te țin în brațe, scumpo”, i-a scris verișoara ei actriță, Tottie Goldsmith, în timp ce Angie Kent, de la Gogglebox Australia, a postat câteva emoticoane cu inimioare.

Mama actriței s-a luptat decenii cu cancerul

Chloe este singurul copil al Oliviei Newton – John, născută în 1986 din prima căsătorie a vedetei, cu actorul Matt Lattanzi. Olivia a murit la vârsta de 73 de ani în casa ei din Santa Ynez, California, pe 8 august anul trecut, după o luptă de 20 de ani cu cancerul la sân.

Ea a dus mai multe bătălii curajoase împotriva cancerului și după ce a fost diagnosticată pentru în 1992. Inițial, cancerul a fost tratat cu succes și a intrat în remisie. Peste zece ani însă, cancerul a revenit și  actrița s-a vindecat din nou. Ultima ei luptă cu boala a început cu un diagnostic de recidivă în 2017. De data aceasta, cancerul a evoluat la stadiul IV – cel mai avansat – și s-a răspândit inclusiv în sistemul osos.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre