Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Ronei Hartner nu vrea să audă de tatăl său. Mama artistei nu acceptă moartea cântăreței

Fiica Ronei Hartner nu vrea să audă de tatăl său. Mama artistei nu acceptă moartea cântăreței
Moartea Ronei Hartner nu a îndurat doar familia artistei, ci întreaga țară care a iubit-o și a stimat-o. Fostul soț, tatăl Ritei Sumalya vrea să participe la înmormântare, familia nu îl vrea aproape. Mama vedetei e încă în stare de șoc.

Pe 1 decembrie, Rona Hartner va fi condusă pe ultimul drum de toți cei care au iubit-o. Fostul soț, tatăl fiicei sale vrea să fie aproape, iar mama Ronei nu vrea să accepte că fiica sa nu mai este printre noi.

Nimeni nu s-a așteptat ca boala să o învingă pe Rona Hartner. A luptat cu ultimele puteri să nu-și lase fiice singură, dar inima ei plină de iubire a cedat. După ce cântăreața a plecat la cele veșnice, sora ei a mărturisit un ultim gest pe care l-a făcut înainte de a se despărți de pământeni. Rinda a povestit că Rona s-a stins la puțin timp după ce a purtat o ultimă discuție cu ea. Înainte de a pleca la Ceruri, a zâmbit și fața i s-a luminat.

„Cred că l-a văzut pe Iisus

„După ce au venit cadrele medicale să schimbe medicamentele, eu am mers să iau o cafea și m-am întors la ea. Apoi, am stat de vorba și, la un moment dat, am văzut, deodată, că i s-a luminat fața și a zâmbit cu zâmbetul ei pe care îl avea tot timpul. Am întrebat-o pe cine vede. Atunci a și plecat. Rona era foarte credincioasă.

Cred că probabil și tata era acolo, dar cred că l-a văzut pe Iisus. Nu susțin în locul ei, dar avea un zâmbet și s-a luminat toată la față. Fața ei era liniștită, a plecat cu zâmbetul pe buze”, a declarat îndurerată, Rinda. Toată familia Ronei e distrusă, dar cea care nu acceptă că fiica ei a murit este mama Ronei.

Care a fost ultimul gest al Ronei înainte de a pleca din această lume

Fata nu vrea să audă de tatăl său

Rona Hartner și tatăl fetiței, dansatorul argentinian Rocco Sedano, s-au despărțit oficial în anul 2009 și au păstrat legătura doar pentru copil. Sora artistei susține că a anunțat-o că vrea să participe la înmormântare, dar această veste nu le-a căzut bine membrilor familiei. Există și un motiv: niciodată nu a fost alături de ea în cele mai grele momente. Deși bărbatul și-a exprimat dorința de a fi alături de fiica lui, aceasta nu vrea.

„Vrea să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. Noi o să fim lângă ea să o protejăm”

„A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția. Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el. (…) Tatăl a apărut acum, odată cu decesul Ronei, a apărut așa ca din fum.

Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”, a spus sora regretatei actrițe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre