Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiica Ronei Hartner a dat cea mai grea lovitură familiei mamei ei

Fiica Ronei Hartner a dat cea mai grea lovitură familiei mamei ei
Moartea Ronei Hartner a îndurerat o țară întreagă. La înmormântarea de la Cimitirul Bellu s-a reunit întreaga familie. Inclusiv primul soț al artistei a venit din Franța, dar și fiica lor.

După înmormântare, fiica Ronei Hartner a dat cea mai grea lovitură familiei mamei ei. Fata s-a născut și a trăit în Franța, cu mama și bunica sa.  Tot în Franța trăiește și tatăl ei, Rocco Sedano. Rona Hartner l-a cunoscut pe primul ei soț, și cel care a făcut-o mamă, în 2007. În urmă cu 15 ani, ei au devenit părinții unei fiice, pe care au numit-o Rita Sumayla.

„Am vrut să îi dau un nume quechuan ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la indienii quechuan de unde vine străbunica ei, din partea tatălui. Am ales Sumalya care înseamnă „lumină frumoasă” și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate, Sfânta Rita, și atunci are cele două nume”, povestea artista ea într-un interviu.

Mariajul artistei cu tatăl fiicei sale nu a durat, ei divorțând în 2009. Artista mărturisea că a pus capăt căsniciei cu dansatorul argentinian pentru că era prea gelos și a refuzat să se căsătorească religios cu ea. Cei doi au păstrat legătura pentru fiica lor.

2023, an sabatic mamă-fiică. Rona Hartner și-a adus fiica în România

Rita Sumayla are acum 15 ani și este, așa cum povestea mama sa, o fire artistică. În luna mai, Rona și Rita Sumalya au venit împreună în România și i-au acordat un interviu lui Teo Trandafir. Artista povestea că 2023 a fost un an sabatic  mamă – fiică, astfel încât au făcut foarte multe lucruri împreună, ea și fiica sa, și au călătorit cât de mult au putut.

Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner are deja 15 ani. Tatăl ei este un dansator argentinian, Rocco Sedano (Sursa foto: Pro TV)

În interviul acordat lui Teo Trandafir, Rona Hartner a dezvăluit că fiica sa a urmat home schooling, dar și cursuri de modeling și de hair stylist colorist cu vopsele organice. Fiica Ronei Harnter a jucat deja  în trei filme și cântă la chitară bas.

Bătălie în familie pentru custodia fiicei Ronei Hartner

După decesul Ronei Hartner, adolescenta a anunțat familia că dorește să rămână în Franța și să se mute cu tatăl ei. Decizia a luat prin surprindere familia mamei ei. Sora Ronei, Rinda, a declarat presei românești că dorește să obțină custodia tinerei. Stabilită în Canada, Rinda nu vede cu ochi buni revenirea în peisaj a fostului soț al surorii sale, Rocco Sedano și nici perspectiva în care tatăl și fiica sa se vor reuni.

Potrivit femeii, până acum, tatăl și fiica nu ar fi fost într-o legătură strânsă. Iar în contextul decesului mamei ei, adolescenta e „vulnerabilă”. „E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii. Noi o să fim lângă ea, să o protejăm, în aceste momente de vulnerabilitate”, a spus Rinda Hartner conform Cancan.

Imediat după înmormântare, rudele apropiate artistei și Rocoo Sedano, alături de fiica artistei, Rita Sumayla au plecat în Franța. Conform sursei citate, tânăra intenționează să-și continue viața acolo, dorindu-și să locuiască alături de tatăl său. De altfel, Rocco Sedano le-a spus rudelor fostei sale soții că a discutat cu fiica sa și că aceasta dorește să locuiască și cu el. În Franța, la Toulon, în vila Ronei, locuiesc atât mama Ronei Hartner cât și fratele artistei.

Sursa foto: Instagram, Pro TV

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre