Simona Ionescu / Redactor Șef

Finala iUmor, sezonul 16. Marele câștigător a mărturisit ce va face cu banii

Finala iUmor, sezonul 16. Marele câștigător a mărturisit ce va face cu banii
S-a râs cu lacrimi la finala iUmor, sezonul 16 ce la Antena 1. Concurenții, unul mai bun ca celălalt, i-au distrat pe cinste pe jurați. Când și-a auzit numele, marele câștigător a fost în extaz.

S-a terminat și marea finală a sezonului 16, iUmor. Marele câștigător a plecat acasă cu premiul de 20.000 de euro.

Pentru ultima bătălie au arătat cât de talentați sunt 12 finaliști. E vorba de Daniele și Naimana, Ansamblul Libelula, simpatica doamnă Gicuța, Edi Rădoi, Mădălina Mihai, Alina și Cristin Tomi, Mauricio Lombardi, Mihaela Ionascu, Paul Szabo, Roxana Chiperi, Sașa Pânzaru și Sasha Ciobarnu.

Sașa Pânzaru i-a emoționat pe jurați cu o poezie

Sașa Pânzaru
Sașa Pânzaru a spus o poezie emoționantă

O tânără din „provincie”, Sa;a Pânzaru, născută pentru comedie, a fost aplaudată la scenă deschisă pentru numărul său senzațional. Aceasta a îmbinat comedia cu o poezie emoționantă, iar Natanticu nu și-a putut stăpâni lacrimile. „Mie iUmor chiar mi-a schimbat viața. Nu m-am mai întors în provincie. Măcar să mai plângă și altcineva în afară de mine”, a mărturisit tânăra.

Doamna Gicuță, „diamantul industrial” al lui Cheloo

Doamna Gicuța, diamantul industrial al lui Cheloo

O cântăreață de muzică de petrecere a făcut deliciul finalei iUmor. Doamna Gicuță a venit îmbrăcată cu o rochie de seară și o diademă și a reușit să ridice publicul în picioare, oamenii scandându-i numele. A fost atât de bună încât Cheloo, i-a mărturisit că este „diamantul industrial” al său.

Super spectacol de ventrilocie

Un spectacol extraordinar de ventrilocie au susținut Daniele și Naimana, iar jurații au rămas pur și simplu fără cuvinte în fața talentului lor. Daniele este ventriloc de la vârsta de 12 ani, iar Naimana a studiat la Conservator operă lirică, iar de aproximativ un an a primit-o pe simpatica Belinda, de la Daniele. Cei doi i-au recunoscut lui Cătălin Bordea că acasă se ceartă „prin oi”.

Mădălina Mihai, câștigătoarea marelui premiu iUmor, sezon 16

Mădălina Mihai, câștigătoarea iUmor, sezon 16

După ce Mihaela Mihai a apărut pe scenă, Cătălin Bordea a mărturisit că „o duce capul, are imaginație. Nu se plictisește omul. Știi că te ascultă. Ai un debit verbal și o chestie așa de nu te plictisești”. În urma votului publicului, tânăra a câștigat trofeul și marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

„Mulțumesc juriului, mulțumesc publicului, îmi iau motocicletă”, a declarat Mihaela după ce a primit trofeul și premiul de 20.000 de euro.

„Ai eclipsat peste jumătate dintre concurenții din seara asta!”

Dan Frânculescu,
Dan Frânculescu, preferatul lui Cheloo

Pentru marea finală iUmor 2024, invitat special a fost comediantul Dan Frânculescu, care a mai fost prezent pe scena show-ului de comedie de-a lungul vremii. Cel mai bucuros de prezența acestuia a fost Cheloo, care i-a mulțumit. „Ai eclipsat peste jumătate dintre concurenții din seara asta! Sunt fan Frînculescu!”, au fost cuvintele artistului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre