Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Luminiței Anghel, probleme mari la locul de muncă. „Nu este treaba ta viața mea personală”

Fiul Luminiței Anghel, probleme mari la locul de muncă. „Nu este treaba ta viața mea personală”
David Pușcaș fiul Luminiței Anghel a cedat nervos și, recent, a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare. Tânărul are probleme mari la locul de muncă.

David Pușcaș susține că nu este lăsat să muncească așa cum și-ar dori. Recentul mesaj al fiului Luminiței Anghel pe rețelele de socializare a fost unul violent.

Fiul Luminiței Anghel susține că nu este lăsat să muncească așa cum își dorește, iar din acest motiv nu mai poate să facă față datoriilor mari pe care le are. De asemenea, acesta este supărat că este mereu întrebat despre orientarea sa sexuală, iar acest lucru îl deranjează foarte mult.

„Pe ei îi interesează viața ta personală, orientarea sexuală, ce consumi, asta îi interesează”

„Is just that sunt overwhelmed pentru că am datorii la oameni și proprietar pentru că joburile astea pe care le găsști pe online se hotărăsc să te ruineze când vor p*** lor. Sunt târât până pe 30 mai cu avansuri și lichidări din care eu cică trebuie să plătesc din jumătățile astea datorii, să mănânc, să plătesc casa, like what??

Îmi bag p*** în ele de joburi, d-aia unii oameni aleg delarit, aleg combinații fatale d-aia!!! I ghereto now!! Pentru că te duci cu inima deschisă în niște firme și muncești și pe ei îi interesează viața ta personală, orientarea sexuală, ce consumi, asta îi interesează! Efectiv”, a spus David Pușcaș.

„Nu vin la muncă ca să fiu abuzat. Nu vin la muncă ca să fiu întrebat de orientarea sexuală”

David Pușcaș a răbufnit pe rețelele de socializare. Nu mai vrea să muncească

Mai mult, fiul Luminiței Anghel susține că orice angajator îl dă afară pentru că nu este ca el și nu se poate integra. „Tu îți dorești să muncești, da’ nu poți, că te lovești de genul ăsta de oameni. Evident că nu reușești să te integrezi, pentru că diferențele sunt foarte mari și tu poți să fii cât de muncitor vrei.

Dacă nu ești ca ei te dau afară, that’s it. M-am săturat. Enoguh is enough! Vreau doar să muncesc, nu vin la muncă ca să mă suporți tu. Nu vin la muncă ca să mă fac plăcut în fața ta. Nu vin la muncă ca să fiu întrebat de ce m-am certat cu mama. Nu vin la muncă ca să fiu dat afară fără un motiv real.

Nu vin la muncă ca să fiu abuzat. Nu vin la muncă ca să fiu întrebat de orientarea sexuală. Nu este treaba ta viața mea personală. Dacă tu ești privilegiat și vii la muncă că nu ai ce face acasă foarte bine, lucky you. Lasă-mă să muncesc. I’m not like you! And that’s ok”, a fost mesajul lui David Pușcaș.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre