Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, îndrăgostit lulea. Cine l-a dat de gol

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, îndrăgostit lulea. Cine l-a dat de gol
În toată nebunia provocată de așa zisele amante ale lui Laurențiu Reghecampf, în familia antrenorului se întâmplă și ceva bun. Fiul lui cel mare, Luca Reghecampf s-a îndrăgostit.

Luca Reghecampf e un tânăr simpatic și dornic să dea și să primească iubire. Recent, acesta și-a asumat relația cu o cunoscută vedetă.

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, îndrăgostit lulea. Cine l-a dat de gol

Luca Reghecampf nu se mai ascunde de nimeni și trăiește o poveste de dragoste de o tânără superbă care nu e deloc străină de lumina reflectoarelor. Este vorba de sportiva Asiana Peng. Ce-i drept, până acum îndrăgostiții nu au făcut nici un fel de declarație. Cea care i-a de gol a fost chiar mama Asianei, Silvana Peng. În exclusivitate pentru Fanatik, femeia a recunoscut ce se întâmplă cu fiica ei și băiatul lui Reghecampf.

Cei doi sunt împreună de câteva luni

Potrivit Silvanei, Asiana și Luca s-au tatonat unul pe celălalt la început, dar formează un cuplu de câteva luni. „Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a declarat Silvana Peng.

În prezent Luca trăiește în Germania, iar Asiana e stabilită în România, iar acest lucru le face dragostea mai puternică. Până una alta însă, porumbeii se bucură de o vacanță de vis în Italia.

A participat la Survivor România

Asiana, de doar 21 de primăveri, jumătate româncă și jumătate chinezoaică, a făcut parte din lotul olimpic al României. Fata e un mare talent și a reușit să strângă până acum în palmares 50 de medalii. Pe de altă parte, Asiana a reușit să se facă remarcată în primul sezon de la Survivor România, prestația sa fiind extrem de apreciată.

Sursă foto: Fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre