Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu a intrat în clasa zero. Artista spune că lucrurile nu merg bine

Fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu a intrat în clasa zero. Artista spune că lucrurile nu merg bine
Claudia Pătrășcanu e fericită că are băieți mari. Acum și micuțul Nicolas a intrat în clasa zero, dar ceva îl deranjează foarte mult.

Claudia Pătrășcanu și-a împlinit cel mai mare vis, când divorțul s-a terminat și copiii au rămas la ea. Acum e bucuroasă că fiul cel mic, Nicolas, a intrat în clasa zero și le-a spus fanilor care e supărarea copilului. „Copiii sunt foarte bine la școală. Le este dor de vacanță, dar le place și școala.

Nicolas a intrat în clasa zero și este supărat că încă nu primește teme. El își grăbește creșterea oarecum, vrea să fie mai mare. Gabriel este răcit, de trei zile stă acasă. Se simte că a început școala și a intrat în colectivitate.”, a povestit Claudia pentru Playtech.

„Mă sperie adolescența”

Pe de altă parte, Claudia spune că trecerea mai repede a timpului a început să o sperie, pentru că-și dorește să călătorească cât mai mult timp alături de micuții săi. „M-am gândit că deja sunt mari, ce să mai facă la locul de joacă? Măcar să ne plimbăm, să facem amintiri.

Claudia Pătrășcanu le-a dat familor vestea. Iată ce va face vedeta în viitor

Mereu mi-am dorit să profit de anii ăștia importanți, ca ei să rămână cu amintiri. Mă sperie adolescența, la ce văd și ce aud și așa că vreau să fiu acum lângă ei liniștită, să le dau educația potrivită și mai târziu să comunicăm.”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Le-a dat fanilor vestea pe care o așteptau de mult

Și dacă până acum vedeta s-a ocupat mai mult de familie, pentru că lucrurile s-au mai liniștit, le-a dat fanilor vestea cea bună. Urmează să scoată mai multă piese și „Am mai multe proiecte muzicale în dezvoltare, vreau să scot piese, vreau să mă dedic carierei mele.

Dacă până acum m-am dedicat vieții de familie și copiilor, în continuare o să mă ocup, dar acum sunt mari, au crescut și îmi permite mai mult timpul să mă ocup și de activitatea profesională.”, s-a destăinit Claudia Pătrășcanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre