Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Dani Oțil doarme pe muzica lui Mozart

Fiul lui Dani Oțil doarme pe muzica lui Mozart
De când a venit pe lume, micuțul Gabrielei și al lui Dani Oțil le-a schimbat viața. Iar părinții fac orice pentru binele acestuia.

Nimic nu se compară cu bucuria de a fi părinte, iar Dani Oțil și Gabriela stau drepți când vine vorba de fericirea acestuia.

Fiul lui Dani Oțil doarme pe muzica lui Mozart

Recent, Gabriela Oțil a postat pe contul de socializare un mic filmuleț în care bebelușul doarme liniștit pe acordurile lui Mozart. Mai mult, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, tăticul a dezvăluit că moștenitorului îi place cel mai mult când în casă e puțin mai frig, motivând că… „frigul îi înmoaie”.

Motor pentru Luca

Pe de altă parte, chiar dacă nu are nici o lună de când s-a născut, Dani se pregătește să-i cumpere lui Luca un motor și s-a pus deja pe căutări.  Pentru că nu se știe niciodată dacă nu-i va călca pe urme prezentatorului, îndrăgostit de mașini și motociclete.

După doar trei săptămâni de stat cu bebe, acesta i-a transmis câteva rânduri și mamei sale. „Trei săptămâni cu bebelușul. O sun pe mama la fiecare două ore să îmi cer scuze pentru ce i-am făcut când eram eu bebeluș”, a mărturisit prezentatorul.

Prezentatorul, luat la întrebări de internauți

Cu puțin timp în urmă, Dani Oțil a fost luat la întrebări de internauți, care l-au acuzat că a scos copilul la aer mult prea devreme. Acesta a ieșit la atac și a afirmat că nu știa că în lumea aceasta există atât de mulți specialiști în neonatologie.

”Am de zece zile bebeluș. Și mi-am dat seama ca există mulți ”specialiști” în neonatologie pe rețelele de socializare. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară? Că cică e prea devreme.

Cică 2-3 luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o fană în loc să îi scrie prietenei ei… Că ia uite-o și p-asta scoate copilul așa devreme afară. I-a scris, de fapt, Gabrielei”, a spus Dani Oțil în emisiunea prezentată.

Sursă foto: instagram

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre