Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul lui Drake a împlinit 3 ani! Cum l-a sărbătorit rapperul

Fiul lui Drake a împlinit 3 ani! Cum l-a sărbătorit rapperul
Drake a postat pe Instagram fotografiile festive de la petrecere fiului său.

În imagini, rapperul canadian stă ghemuit lângă băiețelul său pe podea, amândoi purtând tricouri negre, pantaloni denim și adidași. Sărbătorind în mijlocul baloanelor negre și argintii, Adonis zâmbește în fața camerei, în timp ce Drake se uită la fiul său.

https://www.instagram.com/p/CGOMyw4FIsb/?utm_source=ig_web_copy_link

Drake a mai distribuit câteva fotografii de familie pe Instagram Stories, inclusiv o adorabilă imagine în care Adonis își îmbrățișează bunica, mama lui Drake, Sandi Graham.

Mama lui Adonis, Sophie Brussaux, a postat și ea pe rețelele de socializare. Ea a scris un mesaj dulce dedicat fiului ei, alături de o serie de fotografii cu cei doi împreună, de-a lungul anilor.

„Aniversare fericită iubirea mea! Acum 3 ani, în sfârșit te întâlneam pentru prima dată, după o muncă lungă de 24 de ore. Sunt atât de mândră de omulețul în care te transformi, te iubesc mai mult decât propria mea viață. Lumea este A TA! Noi am făcut asta @champagnepapi 💝”, a scris Brussaux. 

Drake nu a recunoscut anterior paternitatea fiului său până când Pusha T a comentat subiectul în piesa sa din 2018, numită The Story Of Adidon.

Tatăl lui Drake, Dennis Graham, apare într-o fotografie super drăguță cu nepotul său cântând la pian.

„La mulți ani la micuțul meu. Te iubesc, băiețel, mă faci foarte mândru să văd că tu ești cel care continuă tradiția Graham, La mulți ani nepotule”, a scris el.

https://www.instagram.com/p/CGNp5mhncy4/?utm_source=ig_web_copy_link

Poftiți în casa lui Trump junior! E sărbătoare mare în clanul președintelui

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre