Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul Mihaelei Rădulescu, într-un centru de dezintoxicare. E important cum a ajuns acolo!

Fiul Mihaelei Rădulescu, într-un centru de dezintoxicare. E important cum a ajuns acolo!
De ani buni, Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste aparte, alături de sportivul extrem austriac Felix Baumgartner (54 de ani), singurul om care a sărit din stratosferă.  Sunt ambii de aceeași vârstă, împart aceleași pasiuni pentru adrenalină. Mihaela a intrat în relație cu fiul ei cu tot, pe atunci un adolescent care, între timp a devenit un tânăr bărbat în toată regula.

În timp ce relația Mihaelei Rădulescu cu parașutistul austriac Felix Baumgartner (54 de ani) e dezbătută în presă și în mediul online, e de remarcat că există o legătura specială pe care o are actualul său partener cu Ayan Schwartzenberg, fiul divei din căsnicia cu afaceristul Elan Schwartzenberg. Crescut alături de mama și partenerul său pasionați de sport, tânărul a frecventat de timpuriu sala de fitness, astfel că are un corp perfect lucrat. În plus, a moștenit frumusețea părinților, astfel că e o adevărată apariție.

Mihaela Rădulescu și-a crescut singură fiul, Ayan, iar acum este mândră de el

După ce a terminat liceul la Monaco, Ayan Schwartzenberg își continuă studiile în America. Mereu îmbrăcat cu grijă, tânărul ar putea avea o carieră strălucită în modelling, dar nu îl pasionează așa ceva. Din vara anului 2021 fiul Mihaelei Rădulescu și al omului de afaceri Elan Schwarzenberg, Ayan, trăiește singur la New York. Este preocupat să studieze, iar în timpul liber practică diverse sporturi.

Relația dintre Ayan și mama sa a fost mereu una extrem de apropiată. „Te iubesc până la lună și înapoi”, îi transmite, deseori în public, Mihaela Rădulescu.

Cum se înțelege Felix Baumgartner cu fiul iubitei sale

Vedeta a declarat într-un interviu că iubitul ei, Felix, și fiul ei, Ayan se înțeleg de minune. Sunt precum doi prieteni, mai ales că au în comun pasiunea pentru sport, dar și alte preocupări comune. Fiul Mihaelei Rădulescu și al lui Elan Schwarzenberg a împlinit 18 ani pe 1 august 2022. Pasionat de sport, este de două ori campion la Muay Thai (box thailandez), de patru ori campion la Krav Maga (sport de apărare) şi deține inclusiv o medalie la Kickboxing.

Mihaela Rădulescu spune că Ayan și Felix sunt „cei mai importanți bărbați” din viața ei. Cei doi se înțeleg de minune (Sursa foto: Instagram)

Unul din cei care i-a alimentat latura sportivă, a fost iubitul mamei sale. Ayan și Felix Baumgartner împărtășesc multe pasiuni comune, începând cu sportul. Chiar dacă nu este fiul său biologic, sportivul extrem, îl iubește pe Ayan ca și cum ar fi copilul lui și a fost implicat în creșterea și dezvoltarea acestuia. Au fost o familie încă de la începutul conviețuirii împreună. Așa cum Mihaelei îi place să spună, ei, fiul Ayan și iubitul Felix sunt cei mai importanți bărbați din viața ei.

Discretă în șegătură cu viața fiulșui său, Mihaela nu face execes de fotografii cu acesta în mediul online. Una datează din august 2021, când Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani: au mers toți trei într-o vacanță, iar vedeta a postat o fotografie în care apar și cei doi. Era vacanța de final de liceu a lui Ayan după care a plecat la studii în America, departe de mama sa iubită.

Fiul Mihaelei Rădulescu, într-un centru de dezintoxicare

Pentru că îl iubește „până la lună și înapoi” pe Ayan, Mihaela Rădulescu a vrut ca acesta să crească fără probleme, să nu fie doar încă un puști de bani gata care își distruge viața și sănătatea căzând pradă viciilor. Când Ayan Schwartzenberg avea 14 ani, l-a dus într-un centru de dezintoxicare, pentru a-i arăta cât de rău ajung adolescenții care cad în patima drogurilor.

A fost, după cum a rememorat Mihaela Rădulescu într-un interviu, o „plimbare inițiatică”. La centrul de dezintoxicare au vizitat aripa în care erau cazați tinerii dependenți de droguri aflați în sevraj. „Sunt oameni, copii și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Ayan a decis să părăsească „cuibul”. A plecat la studii peste Ocean

Toamna aceasta, în podcastul Amaliei Enache, vedeta a dezvăluit ce greu i-a fost să se desprindă de „puiul” ei, când acesta a decis că vrea să studieze în America. Aplicase și fusese admis la două universități.

„El e într-un moment de reușită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de școli în America și sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea. Și eu, și tatăl lui (Elan Schwartzenberg, n.r.) eram total împotriva ideii de învățământ în altă țară.

Ayan Schwartzenberg este student în America. El trăiește, singur, la New York (Sursa foto: Instagram)

Pentru nimic în lume, la noi nu exista această variantă. Mie să-mi plece copilul de acasă, cine știe unde? Tatăl lui era de aceeași părere, n-am crezut niciunul dintre noi că ar trebui să plece de acasă până la 18 ani, sub niciun motiv. Dar iată că el a venit să ne spună că el vrea să facă asta.”, a povestit vedeta în podcastul amintit.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre