Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul primarului Piedone a primit o funcție importantă. Vlad a devenit lider în lumea politică

Fiul primarului Piedone a primit o funcție importantă. Vlad a devenit lider în lumea politică
Vlad Popescu Piedone și-a făcut tatăl fericit. A primit o funcție importantă în politică. Ce a spus primarul sectorului 5.

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, a fost investit într-o funcție aleasă. A devenit președinte al Partidului Umanist Social Liberal, filiala sector 5, spre marea bucurie a tatălui său.

Vlad Popescu a postat pe contul de socializare un mesaj în care a precizat că este onorat pentru această funcție și le-a mulțumit tuturor pentru susținere. Tânărul a menționat că se simte responsabil față de cei peste 350 de membri ai Partidului Umanist Social Liberal, filiala Sector 5.

„Susținerea voastră mă motivează și mă onorează”

„Voi, cei care ați decis că şi de această dată să-mi încredințați votul vostru pentru funcția de preşedinte. Susținerea voastră mă motivează şi mă onorează” Cea mai mare realizare a noastră, împreună, este că oamenii ştiu că au în noi un partener real, care rezolvă problemele, nu doar le ascultă.

Oamenii ştiu că organizația noastră poate face ca imposibilul să devină posibil!”, a fost mesajul acestuia pe pagina de Facebook. De asemenea, Vlad Popescu Piedone a menționat că ultimii doi ani au fost foarte grei pentru PUSL sector 5, dar s-a trecut peste toate problemele „pentru că a existat unitate şi comunicare”.

Tânărul i-a mulțumit și tatălui său, dar și președintelui Forului de Conducere Colegială a PUSL, Grațiela Gavrilescu „pentru toate sfaturile şi pentru susținerea necondiționată, la orice oră din zi şi din noapte”.  Mulțumiri au primit și secretarul general al PUSL, Simona Man, dar și președintele Institutului de Studii Sociale Liberale, Lavinia Șandru.

Planuri de viitor

De asemenea, Vlad Popescu a declarat că a fost depus, cu susținerea PSD și „împreună cu colegii mei din PUSL” și un proiect pentru modificarea Legii nr. 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. „Amploarea acestui fenomen afectează o mare parte a populației, printre care și mulți minori.

Mai grav este că, din cauza celor care consumă droguri, alte persoane ajung să își piardă viața, așa cum am văzut cu toții în ultima perioadă”, susține Vlad Piedone. Prin acest proiect se cere să fie aduse modificări legislative pentru a fi mărite pedepsele în cazul celor care consumă droguri.

Vlad Piedone, alături de micuțele balerine: fetița și nepoțica sa

Astfel, dacă „faptele sunt săvârșite într-o instituţie de învăţământ ori în locuri în care elevii, studenţii şi tinerii desfăşoară activităţi educative, sportive, sociale sau în apropierea acestora, la maximul special de pedeapsă, prevăzut de lege, să se poată adăuga un spor de 5 ani”.

În familia Piedone sunt două balerine

Pe de altă parte, Vlad Popescu este extrem de mândru de fetița sa, dar și de nepoțică, care sunt balerine în devenire. La sfârșitul anului trecut, el a postat pe contul de socializare o imagine cu micuțele. Sunt delicioase! „Avem în familie două balerine frumoase și grațioase! Fetița mea, Antonia și nepoata mea, Celine au participat la un concurs de balet și au luat și premii! Sunt tare mândru de ele și de determinarea lor. Mai ales când le văd cum exersează împreună ca niște adevărate profesioniste”, a fost mesajul fiului primarului sectorului 5.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre