Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Călinescu și experiența sa cu virusul ucigaș: „Eu cu minorele nu mă încurc”

Florin Călinescu și experiența sa cu virusul ucigaș: „Eu cu minorele nu mă încurc”
Florin Călinescu, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi, a avut COVID-19. A spus doar acum și chiar a râs de virusul ucigaș.

Florin Călinescu a dezvăluit faptul că a fost diagnosticat cu COVID-19, în luna septembrie a anului trecut. Actorul a recunoscut abia recent că s-a infectat cu coronavirus.

Cum se simte Florin Călinescu după ce a luat virusul

Florin Călinescu a spus doar acum că în septembrie anul trecut a fost infectat cu virusul care face ravagii pe toată planeta. Spune că a urmat toate regulile impuse de autorități, dar  tot nu a scăpat de noul coronavirus.

Florin Călinescu a vorbit despre întreaga sa experiență cu virusul ucigaș. Actorul a povestit despre perioada în care s-a infectat, dar și despre urmările îmbolnăvirii, scrie capital.ro.

Însă din fericire, Florin Călinescu a contractat o formă ușoară.

Florin Călinescu nu se grăbește să se vaccineze

În ceea ce privește vaccinarea anti-COVID-19, Florin Călinescu a precizat că nu se grăbește să se vaccineze. Spune că se simte ”în formă”.

El a mai adăugat că le lasă loc persoanelor care au nevoie mult mai mare de acest vaccin.

„În primul rând, nu am comorbidităţi. În al doilea rând, mă simt în formă, deci las locul altora care au mai mare nevoie decât mine de acest vaccin. În al treilea rând, recunosc că am trecut prin povestea asta, cu COVID-ul, prin septembrie”, a spus Florin Călinescu, citat de capital.ro.

Florin Călinescu a râs de COVID-19

Simpaticul actor a făcut și o glumă legată de infectarea cu noul coronavirus. A mai spus că virusul a fost cel care a decis să ”nu-l chinuie prea tare”.

„A fost o formă minoră, iar eu cu minorele nu prea mă încurc, de felul meu. Pe de altă parte, ce şi-o fi zis şi COVID-ul ăsta. «Păi bine măi, mi-a căşunat tocmai pe Călinescu. Hai, că e băiat bun, să nu-l chinui prea tare». Şi am avut o formă uşoară, aşa că mă gândesc că încă mai beneficiez de o anumită imunitate!”, a mai spus actorul.


Exclusiv. Singurătatea unui mare actor, iubit de public. Unde s-a ascuns de lume Florin Călinescu

Florin Călinescu a dat viața de oraș pe porci

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre