Simona Ionescu / Redactor Șef

Florin Piersic, operat în prima zi de Paște. Cum se simte maestrul

Florin Piersic, operat în prima zi de Paște. Cum se simte maestrul
Actorul Florin Piersic a petrecut Paștele în spital, fiind operat chiar în prima zi. Care e acum starea de sănătate a maestrului.

Florin Piersic, cel mai iubit actor al românilor, s-a aflat în prima zi de Paște în sala de operație. Cum se simte acum vedeta.

Potrivit informațiilor oferite de un ziar local, Florin Piersic a suferit în prima zi de Paște o intervenție de extragere a electrozilor atașați pace-makerului. A fost nevoie de această operație pentru a ține sub control infecția de care suferă actorul. Sursele susțin că în acest moment Piersic este bine. Cei care s-au ocupat de starea de sănătate a marelui actor a fost echipa medicului Horia Roșianu, coordonatorul departamentului de Ritmologie Invazivă, în colaborare cu doctorul Adrian Ștef, șeful Secției de anestezie.

Săptămâna trecută, Florin Piersic a fost operat la genunchi

Florin Piersic, operat în prima zi de Paște

Problemele lui Florin Piersic au început săptămâna trecută când i s-a făcut rău după un spectacol. Actorul a fost internat la Spitalul Militar de Urgență „Constantin Papilian” din Cluj-Napoca. Ulterior însă medicii au observat că infecția s-a răspândit la stimulatorul cardiac pe care actorul îl are de mai multă vreme și a fost transferat la Institutul Inimii.

Au existat zvonuri că actorul va fi transferat la Viena, însă managerul Institutului Inimii din Cluj, Florin Crișan a menționat că maestrul va fi tratat în România. „Suntem un institut care are tot ceea ce e nevoie pentru a trata un asemenea caz”, a menționat specialistul.

„A fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului”

Un alt zvon care s-a răspândit în presa locală a fost faptul că Florin Piersic ar fi contactat la Spitalul Militar Cluj o infecție nosocomială. Dar medicii de la instituția medicală au explicat totul printr-un comunicat. „Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și pentru clarificarea aspectelor în legătură cu asistența medicală acordată actorului Florin Piersic în spitalul nostru, vă comunicăm următoarele:

„Actorul Florin Piersic nu a contactat nicio infecție nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru;

Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului;

Spitalul Militar din Cluj susține că Florin Piersic „a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului”.

Actorul și familia acestuia au cerut să nu fie furnizate informații medicale și dorește păstrarea intimității”, au transmis reprezentanții Spitalului Militar din Cluj-Napoca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre