Simona Ionescu / Redactor Șef

Medicii care îl îngrijesc pe Florin Piersic și-au asumat o mare responsabilitate. Ultimele informații de la Cluj

Medicii care îl îngrijesc pe Florin Piersic și-au asumat o mare responsabilitate. Ultimele informații de la Cluj
Medicii de la Institutul Inimii care îl îngrijesc pe Florin Piersic și-au asumat o mare responsabilitate. Iată care sunt ultimele noutăți vizavi de starea de sănătate a marelui actor. Medicii au ales să îl trateze în România, nu la Viena. Și au venit cu precizări.

Presa locală a relatat astăzi faptul că, după operația realizată în urmă cu două săptămâni, Florin Piersic ar fi contactat o infecție nosocomială. Așa cum știți, Florin Piersic a fost internat inițial la Spitalul Militar din Cluj Napoca, pentru o operație ortopedică. Zilele acestea, după ce s-a constatat că ar avea o infecție nosocomială, el a fost transferat de urgență la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.

După ce s-a vehiculat că Florin Piersic va fi transferat la Viena, Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj, a venit cu clarificări ulterioare și a transmis că actorul va fi tratat în țară:  „Suntem un institut care are tot ceea ce e nevoie pentru a trata un asemenea caz”, a transmis managerul Institului Inimii. Practic medicii și-au asumat o mare responsabilitate în acest caz și au decis să îl trateze pe actor în România. 

Medicii de la Spitalul Militar neagă infecția nosocomială 

După ce presa anunța astăzi faptul că starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a complicat din cauza unei infecții nosocomiale luate din spital, medicii de la Spitalul Militar din Cluj au venit cu completări și au transmis că nu se pune problema de așa ceva că e un fake news.

Spitalul Militar din Cluj neagă existența unei infecții nosocomiale în cazul lui Florin Piersic

Medicii de la Spitalul Militar Cluj neagă faptul că maestrul Florin Piersic ar fi contractat o infecţie în unitatea medicală, aşa cum a relatat astăzi presa locală.

    „Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și pentru clarificarea aspectelor în legătură cu asistența medicală acordată actorului Florin Piersic în spitalul nostru, vă comunicăm următoarele:

„ A fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului”

    „Actorul Florin Piersic nu a contactat nicio infecție nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru;

    Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului;

Spitalul Militar din Cluj susține că Florin Piersic „a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului”

    Actorul și familia acestuia au cerut să nu fie furnizate informații medicale și dorește păstrarea intimității”, au transmis cei de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. 

Florin Piersic se simte mai bine, spun medicii

La patru zile de la internarea în spital a lui Florin Piersic, medicii de la Institutul Inimii, unde se află internat în prezent Florin Piersic, vin cu vești pline de speranță, căci spun că au reușit să îl scoată pe actor din starea critică. Potrivit unor surse ale Antena 3 CNN, medicii i-au mai făcut un set de analize actorului. 

Aceștia susțin că starea de sănătate a lui Florin Piersic se îmbunătățește vizibil, iar ultimele analize au ieșit mult mai bine comparativ cu cele de zilele trecute. Deși se simte mult mai bine, Florin Piersic rămâne în continuare sub supravegherea specialiștilor de la Institutul Inimii din Cluj, acolo unde a fost transferat în urmă cu două zile de la Spitalul Militar din Cluj. 

Mihai Gâdea confirmă starea lui Florin Piersic

În emisiunea „Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a împărtășit și el, cu bucurie, ultimele vești în legătură cu Florin Piersic. Conform lui Gâdea, Florin Piersic se simte mult mai bine ca zilele trecute, iar analizele i-au ieșit mai bine decât în ziua precedentă. Prezentatorul a spus și faptul că zvonurile conform cărora Florin Piersic ar fi fost la Terapie Intensivă ar fi false

„Adevărul este că Florin a fost în ultimele zile în spital, având o infecție care nu mai trecea. Vestea cea bună este că se simte mult mai bine decât ieri. Vorbește la telefon, este conștient. Au scris o grămadă că este la Terapie Intensivă, numai minciuni. Pentru Florin Paștele este foarte important, sper din toată inima să se poată bucura”, a transmis Gâdea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre