Simona Ionescu / Redactor Șef

Colegul lui Răzvan și Dani se ține tare, dar sufletul e negru. A recunoscut: s-au despărțit!

Colegul lui Răzvan și Dani se ține tare, dar sufletul e negru. A recunoscut: s-au despărțit!
Unul dintre colegii lui Răzvan și Dani are sufletul distrus. S-a întâmplat ce nu și-a dorit niciodată. Artistul a spus acum care e adevărul.

Este sau nu Florin Ristei, colegul lui Răzvan și Dani liber ca pasărea cerului, iar domnișoarele pot încerca să-i intre în grații? Artistul a dat cărțile pe față, sufletul îi plânge.

Nu doar Florin Ristei a fost fascinat de frumusețea lui Naomi atunci când a cunoscut-o, ci toată România. Așa că internauții au încercat să sape cât mai mult pentru a afla adevărul despre cei doi. Mai sunt sau nu cei doi împreună? Vestea a dat-o chiar cântărețul când a fost invitat în podcast-ul lui Speak, „Fiertzi pe Power Couple”.

S-au despărțit!

Florin și Speak despică noul show de la Antena 1, iar artistul a vorbit cu prietenul său și despre durerea pe care o poartă în suflet. S-a despărțit de Naomi, care a fost nevoită să se întoarcă în Regatul Unit. Din păcate distanța e mare între cei doi, dar Florin a ținut să spună că nici unul dintre ei nu a dorit să se întâmple acest lucru. Deocamdată însă, nu a spus motivul pentru care frumoasa Naomi a fost nevoită să părăsească România.

Ristei s-a despărțit de frumoasa Naomi

„Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol”

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a mărturisit Ristei, cu sufletul frânt.

„Nu m-ar deranja să scârțâie ușa puțin”

Întrebat de Speak dacă „ușa e deschisă” pentru altcineva, Ristei a măturisit că „nu m-ar deranja să scârțâie ușa puțin, că n-a mai scârțâit demult”. „Nu știu dacă e deschisă și m-a întrebat cineva din presă. Ești singur și disponibil? I-am zis că singur sunt în casă dar disponibil nu știu dacă sunt”, a declarat Florin Ristei, care se vede că suferă enorm după iubita sa.

„Asta poate fi un mister”

Zvonuri despre despărțire au apărut în urmă cu aproximativ două luni, când s-a descoperit că Naomi și Florin nu mai au fotografii împreună pe conturile de socializare. Atunci, Ristei a dat un răspuns evaziv: „Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre