Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta soție a lui Bordea iese din nou cu explicații. Nelu Cortea reacționează și face dezvăluiri dureroase

Fosta soție a lui Bordea iese din nou cu explicații. Nelu Cortea reacționează și face dezvăluiri dureroase
În urmă cu aproape un an, căsnicia dintre Cătălin Bordea și Livia Eftimie s-a încheiat. După ce relația sa cu artistul Spike a fost făcută publică, femeia a fost aspru criticată, în special de cei apropiați lui Bordea și de fanii lui.

Deși multe detalii despre despărțirea lor au rămas private, recent, Livia a început să vorbească deschis despre încercările prin care a trecut. Fosta lui Bordea spune acum de ce a fugit cu Spike, cavalerul lor de onoare la nuntă, și cel mai bun prieten al familiei. Îl umilește pe comediant grav.

Livia Eftimie, care a devenit cunoscută drept fosta soție a comediantului Cătălin Bordea, a făcut recent noi declarații pe platformele de socializare pentru a clarifica anumite aspecte legate de despărțirea  ei de artist. După ce a fost aspru criticată de persoane apropiate fostului ei soț, Livia a simțit nevoia să le răspundă și să ofere propria perspectivă asupra motivelor care au dus la sfârșitul căsătoriei lor.

Fosta lui Bordea spune de ce a fugit cu Spike

Într-o postare recentă pe Instagram, Livia a căutat să lămurească situația, afirmând: „Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat, dar nu și opțiunile pe care le-am avut”. Prin această afirmație, ea sugerează că mulți au judecat-o fără să cunoască pe deplin circumstanțele dificile și motivele care au stat la baza anumitor decizii pe care le-a luat, inclusiv aceea de a începe, în secret, o relație extraconjugală.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea e într-o relație cu cavalerul de onoare de la nunta lor, artistul Spike (Instagram)

Luna trecută, Livia Eftimie a împărtășit pe rețelele de socializare detalii despre momentele dificile prin care a trecut înainte și după divorț. Ea a vorbit despre propriile  sentimente de singurătate și lipsa de sprijin pe care le-a resimțit. În ciuda acestor confesiuni, reacțiile critice din partea prietenilor lui Cătălin Bordea au continuat să persiste.

Nelu Cortea, replică publică pentru Livia Eftimie

De exemplu, Nelu Cortea, cel mai bun prieten al comediantului Cătălin Bordea, a reacționat la acuzațiile aduse de Livia, apărându-l pe Cătălin Bordea și susținând că el a fost martor la suferințele comediantului. Mai mult, Cortea a mai afirmat că Livia a avut un impact negativ asupra carierei lui Spike, noul ei partener.

Livia Eftimie susține că nu a avut alte opțiuni în căsnicie, decât să își facă amant și să divorțeze (Instagram)

„Livia, nu ai fost lăsată singură. Toți am încercat să te sprijinim, dar tu aveai alte planuri”, a menționat Nelu Cortea într-o postare pe rețelele sociale. Prietenul lui Bordea a susținut că soțul încornorat a muncit pe scenă și a plecat în turnee ca să susțină stilul de viață al Liviei.

El a mai vorbit și despre eforturile depuse de prietenul său în a-și salva căsnicia. A întrebat-o de-a dreptulpe Livia: „De ce nu menționezi toate eforturile pe care el le-a făcut pentru a te ajuta, rugându-te să mergeți împreună la terapie, lucru pe care l-ai abandonat după o singură ședință? Sau momentele când a ales să fie alături de tine, sacrificând propriile oportunități profesionale?”.

Nelu Cortea a dezvăluit în postarea sa și cum Livia și-a ignorat soțul și la o sărbătoare de Crăciun, dar și când s-a pus problema să participe împreună la America Express. De altfel, în perioada acestui concurs, s-a aflat și despre relația Liviei cu Spike.

„De ce nu zice de Crăciunul în care el a stat singur cu un brăduletz în mașină, ca să meargă să o înveselească în timp ce ea era în mărăcini? De ce nu zice de momentul în care l-a făcut să se simtă ca ultimul om pentru simplul fapt că nu a vrut să meargă la o emisiune la care trebuia să fie plecat 5 luni de acasă și n-a vrut să te lase singură? Sau că a vrut să plece cu ea în America (n.r. – la emisiunea America Express), dar tot ea a refuzat și a preferat să rămână singură (multzam pentru asta)”, a scris prietenul lui Bordea în postarea sa.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre