În cadrul podcastului The Big Deal, fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a adus în discuție momentul în care ar putea ca tenismena să fie audiată. Totodată, a dat de înțeles că s-ar fi găsit sursa contaminării
Colaborarea Simonei Halep cu antrenorul australian Darren Cahill a fost de bun augur, ea reușind în anul 2018 să fie marea câștigătoare a Roland Garros-ului, ajungând pe primul loc în clasamentul mondial. Chiar dacă cei doi au încheiat apoi colaborarea, sfaturile lui i-au fost de ajutor și când a obținut trofeul de la Wimbledon, perioadă în care a fost antrenată de românul Daniel Dobre.
„În februarie va avea loc o audiere”
„Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată când mă gândesc prin ceea ce trece în aceste momente. (…) În februarie va avea loc o audiere în care va avea șansa să-și prezinte cazul.
Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare, în suplimente sau în suplimentele pe care le-a băut, dar au aflat de unde a apărut. Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep atunci când totul a ieșit la iveală, în urmă cu luni de zile, și merg până la capăt datorită integrității și a ADN-ului său.
„Vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit”
Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit. Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, este adevărat, iar Simona va plăti pedepasa pentru acest lucru.
Să sperăm că nu va fi mare (n.r. suspendarea), dar vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba. Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat, deoarece singurul lucru pe care-l știu este că Simona nu este vinovată. Îi țin pumnii și sper să o revedem pe teren cât mai curând posibil”, a declarat Darren Cahill.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook