Simona Ionescu / Redactor Șef

Fostul iubit al Andreei Antonescu iese din umbră și povestește despre scurta lor viață de familie

Fostul iubit al Andreei Antonescu iese din umbră și povestește despre scurta lor viață de familie
La scurt timp după ce Andreea Antonescu și fostul său iubit au decis să meargă pe drumuri diferite, vedeta a spus tuturor. Jurnalistul a preferat să păstreze tăcerea.

Bărbatul a decis că acum e momentul să spună tuturor ce are pe suflet. Iată ce declarații a dat tatăl celei de-a doua fetițe a celebrei cântărețe Andreea Antonescu.

Micuța celor doi foști îndrăgostiți poartă un nume mai puțin întâlnit Victoria-Venice, iar Victor Vrânceanu spune motivul pentru care a fost ales. De asemenea, el susține cu tărie că fetița a fost dorită din tot sufletul de amândoi.

„Am să vă spun povestea reală a numelui fetiței noastre. Poveste știută de toată familia pentru că discuția despre nume a durat multă vreme și au fost implicate ambele familii. Micuța noastră iubită a fost dorită de amândoi, nu a fost o surpriză venirea ei pe lume. Noi am discutat despre nume încă dinainte să știm că este Andreea însărcinată.

„Eu i-am propus Andreei…”

Din momentul în care ne-am hotărât că vrem să mergem pe acest drum, am început să vorbim despre asta. Știu că unii sunt superstițioși, dar noi nu am avut problema asta pentru că am avut un feeling bun de la început. Nici nu ne-am pus problema dacă vom putea sau nu să avem un copil. Am simțit amândoi că se va întâmpla. Revenind la povestea numelui…

Eu i-am propus Andreei în felul următor: dacă va fi băiat, să îl cheme Andrei-Victor. Dacă va fi fată, să o cheme Victoria-Andreea.

„Ne-am gândit să îi oferim copilului nostru un cadou de la fiecare părinte”

Încă de când eram copil am visat că primul meu născut să îmi poarte numele. Mai mult, m-am gândit să îi oferim copilului nostru câte un cadou de la fiecare părinte pe care să îl aibă toată viața – numele. Așa că am ales Victoria și a rămas că se mai gândește Andreea la numele pe care să i-l dăruiască ea. A fost încântată, mi-a zis ca așa a chemat-o și pe o persoană dragă din familia ei, dar că numele Andreea nu îi place și că ar vrea să căutăm altul.

„Să vedeți discuții între mama, Andreea și mama ei”

-a plăcut ideea să aibă aceleași inițiale, pentru că ea este AA, fiica ei cea mare, Sienna, este SS…iar numele meu complet este Victor-Vadim Vrînceanu, deci am trei V-uri. Andreea s-a gândit inițial să rămână doar Victoria Vrînceanu, dar ne-am decis până la urmă să îi punem și al doilea prenume, tot ceva care să înceapă cu V.

Să fie ca tati, cu trei inițiale de V. Să vedeți discuții între mama, Andreea și mama ei. Stăteau și se tot gândeau care are muzicalitate, ce semnificație are, ce rezonanță și tot așa.

Eu i-am spus Andreei că o las pe ea să decidă aici pentru că așa i-am propus inițial. Să primească micuța câte un nume de la fiecare părinte. (…) Eu tot încercam cu Valentina, Vera, Veronica, Andreea, nu și nu. A spus că i se pare special Venice. I-a venit din senin cumva și mi-a zis că s-a hotărât, gata! Și, uite așa, a rămas și acum e trecută și în certificatul de naștere, Victoria-Venice Vrînceanu. VVV!”, a mărturisit jurnalistul pentru Cancan.

„Avem o pasiune comună, fotbalul”

Pe de altă parte, Victor Vrânceanu a avut doar cuvinte de laudă pentru mama Andreei, dar și pentru fratele ei, Răzvan, care e pur și simplu îndrăgostit de nepoțica lui. „Foarte bine! Mama Andreei este o persoană cum rar mi-a fost dat să văd! Nu prea mai există oameni atât de responsabili, educați și cu atât de mult bun simț cum este doamna Mio. (…)

Suntem în relații foarte bune. Avem o pasiune comună, fotbalul. Deci, vă dați seama că am găsit imediat o cale de comunicare. Ne înțelegem foarte bine și îmi place că este extrem de atent și de interesat de nepoțica lui. Are o educație aleasă, se vede că provine dintr-o familie bună.

Educație pe care am regăsit-o și la Andreea. Chiar glumeam cu el că trebuie să ne pregătim pentru momentul când se va face mare iubita noastră și vor veni băieți pe la ușă. Am zis că ieșim noi doi să vedem care e treaba. E scena aia din Bad Boys cu Will Smith și Martin Lawrence. Cam așa o să fiu și eu cu Răzvan”, a mai spus Victor Vrânceanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre