Simona Ionescu / Redactor Șef

Fotografie intimă. Simona Halep, într-o ipostază în care rar a văzut-o cineva. Sportiva se bucură ca un copil atunci când…

Fotografie intimă. Simona Halep, într-o ipostază în care rar a văzut-o cineva. Sportiva se bucură ca un copil atunci când…
Emblema României, Simona Halep, a reușit să uimească întreaga lume cu talentul său ieșit din comun. Acum, vedeta se reface după divorț.

Extrem de talentată la tenis, Simona Halep mai are un hobby de care nu știe multă lume. Iată ce iubește mult fosta soție a lui Toni Iuruc.

Simona Halep, într-o ipostază în care rar a văzut-o cineva. Sportiva e înnebunită după…

Ce face Simona Halep atunci când are nevoie de relaxare? În timp ce alte persoane s-ar plimba sau ar privi un film interesant la televizor, Simonei Halep îi place foarte mult să patineze. De altfel, într-o fotografie mai veche, Halep apare fericită, pe patine, pe patinoarul de Otopeni, care a fost construi de Ion Țiriac. Iar prietenii spun că aceasta patinează extraordinar de bine.

A ajuns pe mâna medicilor

La scurtă vreme după ce a divorțat de Toni Iuruc, Simona a ales să-și facă o intervenție chirurgicală pe care a tot amânat-o. Ea s-a operat la nas și totodată a beneficiat și de o intervenție estetică. Vedeta le-a spus totul fanilor săi și a explicat că va fi nevoită să stea liniștită timp de câteva săptămâni.

„Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca”

„După cum câțiva știu deja, am avut probleme de ceva timp cu nasul și situația s-a înrăutățit pe timpul verii, în special la Washington. Această problemă m-a făcut să nu pot respira la un nivel optim și pe timpul nopții probleme se agravau, iar nasul mi se bloca.

Singura modalitate de a rezolva această problemă a fost operația. Doctorul Daniel Popescu a făcut intervenția și a folosit această oportunitate de a face și o operație estetică. Mulțumesc! De asemenea, vreau să-i mulțumesc și doctorului Uleia Alex. Totul a decurs bine. O să am nevoie de câteva săptămâni de odihnă până voi putea relua activitățile fizice. Ne vedem curând pe terenul de tenis”, a scris Simona Halep, pe Twitter.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre