Simona Ionescu / Redactor Șef

Fotografie pentru Tom Cruise. Fiica sa, pe care a abandonat-o, se pupă cu iubitul

Fotografie pentru Tom Cruise. Fiica sa, pe care a abandonat-o, se pupă cu iubitul
Suri Cruise, în vârstă de 18 ani, îl sărută cu patimă pe iubitul Toby Cohen în New York. Pentru tânără, iubirea plutește în aer.

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise, nu s-a sfiit să își arate dragostea pentru iubitul ei, miercuri, când cei doi au fost văzuți și fotografiați în Central Park din New York. Tinerii se sărută fără să le pese de nimeni.

Tânărul a fost partenerul lui Suri la balul de absolvire al liceului

Fiica lui Tom Cruise și iubitul său

Suri, fiica în vârstă de 18 ani a lui Tom Cruise, a fost văzută punându-și brațele în jurul iubitului ei, Toby Cohen, pe care-l sărută apoi pătimaș. Cohen a părut la fel de îndrăgostit, deoarece el i-a răspuns la fel și a fost văzut, de asemenea, ținând-o de mână.

Frumosul adolescent a fost partenerul lui Suri la balul de absolvire al liceului LaGuardia, care a avut loc la începutul acestei săptămâni la Ascent Lounge din centrul Manhattanului. Și de la acest eveniment Tom Cruise a absentat.

Cine este iubitul fiicei lui Tom Cruise

Suri și iubitul său se sărută pătimaș

Cohen este un cântăreț și compozitor în devenire, care va urma în toamnă cursurile prestigioasei facultăți de muzică Berklee College of Music din Boston. La rândul său, Suri, care a studiat dansul, va merge la Carnegie Mellon din Pittsburgh. Cei doi păreau foarte apropiați, deoarece au continuat să vorbească unul cu celălalt și să se privească în ochi, sugerând că relația nu este nouă.

Suri a apărut cu părul desfăcut și a optat pentru o ținută de vară, un tricou albastru pal, o pereche de pantaloni scurți roz pal și adidași negri. Făt-Frumosul ei a purtat un maiou negru Guns ‘N Roses, pantaloni de trening cu cordon gri deschis și adidași gri. A asortat, la această ținută un colier și o brățară. Cei doi au purtat pe rând geanta fiicei lui Cruise.

Cohen a fost foarte protector cu Suri

Tinerii par foarte îndrăgostiți

La balul de absolvire, cei doi au arătat foarte bine, s-au ținut de mână și au făcut fotografii, iar tânărul a fost foarte protectiv. Cohen și-a făcut timp și pentru a o fotografia pe Suri și pe prietenele ei, care erau îmbrăcate la patru ace.

Suri a purtat o rochie cu imprimeu în partea de sus a corsetului și sandale cu barete și tocuri aurii, iar Toby a arătat perfect într-un costum albastru cu pantofi maro.

Suri a spus că renunță la numele tatălui care aproape a abandonat-o

În timp ce fiica sa petrecea la bal, Tom Cruise a fost ocupat în Anglia cu prietenii, fiind văzut zburând cu elicopterul său pe un heliport din Londra.

Fiica lui Tom Cruise, Suri, care a împlinit recent 18 ani, trăiește fără legături cu cel ce i-a dat viață. Acesta nu i-a fost alături la aniversare, fiind mai preocupat să se pregătească de petrecerea Victoriei Beckham. Între timp, Suri Cruise dovedește că are pe cine se baza, iar relația ei de adolescentă este legată de un om care o iubește cu adevărat. E vorba de mama sa, actrița Katie Holmes.

Presa americană și engleză a scris că Suri a atins vârsta majoratului pe 18 aprilie și este acum capabilă să ia propriile decizii, după ce ar fi rupt toate legăturile cu tatăl ei celebru, inclusiv cele financiare, de întreținere. Suri Cruise nu mai vrea să poarte numele tatălui. Tânăra a ales un alt nume, pentru a se prezenta în public, iar momentul acesta coincide cu noul spectacol de teatru în care e implicată. Ea apare într-un musical.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre