Simona Ionescu / Redactor Șef

Fratele lui Bendeac, la fel de rebel ca el. A criticat Dinamo și l-au schimbat din funcție

Fratele lui Bendeac, la fel de rebel ca el. A criticat Dinamo și l-au schimbat din funcție
Pe mama lui Mihai Bendeac o cunoaște lumea, însă puțină lume știe cum e fratele celebrului actor. Acesta are aproape jumătate din vârsta vedetei și începuse o carieră interesantă.

Fratele lui Mihai Bendeac, Andrei este la fel de rebel ca și acesta. Cu o diferență de 18 ani între ei, frații au o relație absolut superbă. Asta s-a văzut mai ales acum, când mezinul a trecut printr-un episod dificil în viața sa. Andrei Bendeac a criticat Dinamo și l-au schimbat din funcție. Asta s-a întâmplat la finele anului trecut, după ce, în urma unei reacții critice la Radio Dinamo, a luat decizia de a demisiona.

Fratele lui Bendeac, Andrei
Fratele mai mic al lui Mihai Bendeac este la fel de rebel ca și acesta (Sursa foto: Instagram)

Prezent în emisiunea Exclusiv Dinamo de la ProSport, Andrei Bendeac, fostul director de social media și comunicare de la Dinamo, a vorbit despre episodul în urma căruia a părăsit funcția. „Este rușinos ce se întâmplă și îmi asum cuvintele astea. (…) Sunt la fel de frustrat, mi-am purtat inima pe tavă de fiecare dată când a fost vorba despre clubul ăsta. (…) Am luat decizia să plec de la Dinamo nu pentru că nu se făceau lucrurile astea, cred că îmi doream prea mult pentru ceea ce puteam să fac în momentul ăsta, în clipa asta la Dinamo”, a punctat fratele lui Mihai Bendeac în emisiune.

Fratele lui Bendeac, la fel de rebel ca și vedeta

Andrei Bendeac a vorbit și despre relația cu fratele său mai mare. Între ei este o diferență de 18 ani. Când a rămas fără funcția de director de comunicare, Mihai Bendeac l-a sfătuit să nu se consume pentru ceva care oricum este „trecător”, și, în final, s-a rezumat să reacționeze în spirit de glumă pe rețelele sociale.

Mesajul postat de Mihai Bendeac la aflarea demisiei fratelui său din poziția de director de comunicare al clubului Dinamo (Sursa foto: Instagram)

La momentul respectiv, fratele său vedetă a avut o reacție superbă de suport. „Apă plată, smoked wiskey, tartine cu pește afumat și unt, ouă umplute și sărățele. Am zis să las aici meniul pe care mi-ar plăcea să-l găsesc în loja de protocol la meciurile de Champions League când va fi fratele meu președinte la Dinamo și voi veni la meciuri”, a postat vedeta. Mihai Bendeac a fost prezent în tribunele arenei Arcul de Triumf, în perioada în care Dinamo evolua în eșalonul secund.

Fratele lui Bendeac, Andrei
Andrei Bendeac a rămas alături de Dinamo, ca și scouter voluntar (Sursa foto: Instagram)

După ce Andrei Bendec nu s-a mai ocupat de imaginea clubului, Dinamo nu a mai fost așa de prezent pe rețelele sociale. Au continuat niște conferințe de presă transmise de către club, postările de pe social media, deși, imediat după plecarea lui, nu au fost atât de dese. Chiar dacă a renunțat la funcția de director de social media și comunicare al clubului Dinamo, Andrei Bendeac nu a părăsit clubul, ci a rămas, ca și scouter voluntar.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre