Simona Ionescu / Redactor Șef

Fratele Mădălinei Manole se pregătește de protest în fața casei în care a rămas fiul ei

Fratele Mădălinei Manole se pregătește de protest în fața casei în care a rămas fiul ei
Dacă nu își curma zilele, peste o lună, Mădălina Manole ar fi împlinit 57 de ani. Artista a murit în urmă cu 14 ani, chiar de ziua ei. Moartea artistei a fost cu atât mai șocantă cu cât, în ziua precedentă, făcea planuri de viitor cu fratele ei. Suspiciuni și multe semne de întrebare cu privire la moartea artistei persistă de atâția ani, iar fratele Mădălinei Manole nu acceptă verdictul de sinucidere.

Marian, fratele Mădălinei Manole, nu a uitat-o nicio secundă pe talentata sa sora. Din momentul morții ei, se străduiește să demonstreze că artista nu și-a curmat singură viața, că nu s-a sinucis. Mai mult, el suferă că nu își poate vedea nepotul și se pregătește de protest în fața casei în care a rămas fiul cântăreței.

În mai puțin de o lună  va fi ziua de naștere a artistei, un moment greu de digerat pentru rudele ei de sânge. Fratele vedetei se străduiește din răsputeri să-i păstreze acesteia memoria vie. El a distribuit, recent, un video, pe Facebook, care conține un nou episod din povestea vieții surorii sale.

Fratele Mădălinei Manole se pregătește de protest

În filmul de 10 minute, care poate fi urmărit aici, apar secvențe cu botezul fiului Mădălinei și cu nunta ei, care au avut loc în aceeași zi, în nordul Moldovei. Marian Manole dezvăluie în postarea sa cum a fost atmosfera atunci.

„A fost frumos, pentru noi, rudele miresei, nu știu pentru ceilalți! Erau cam taciturni! Mădălina a făcut show la propria nuntă, un trompetist genial a completat-o, ce să mai spun!

Fratele Mădălinei Manole va picheta casa cumnatului, pentru a-și putea întâlni nepotul (Facebook)

Uitați-vă și dumneavoastră la filmuleț și o să vedeți, toți care eram plini de viață, proști de fericiți eram noi, toată familia Mădălinei! Proști de fericiți, da, am spus bine, pentru că nu am simțit nimic atunci, iar peste 10 luni se sfârșea totul, Mădălina era sinucisă!”, a notat fratele Mădălinei Manole.

El îl interpelează public pe cumnatul său, Petru Mircea, în legătură cu o copie a filmului nunții și botezului. „Au trecut 15 ani, aproape 15 ani, când primim și noi caseta cu botezul și nunta? Sunt și amintirile noastre acolo! Altă întrebare, și tot aici, în public, că n-am cum altfel! I-ai promis lui Mihai (n.r. – fiul lui Marian Manole) acum trei ani că o să și întâlnească vărul, dar să treacă pandemia!

Fiul Mădălinei Manole este ținut departe de verișorul său mai mare, Mihai (Facebook)

A trecut și mama covidului, ai mai promis și recent! Când te ții de promisiune? Ești om de cuvânt în fața nepotului tău? Te las să termine juniorul cu examenele, după, îmi fac vacanța la poarta casei din Otopeni și la poarta casei din Botoșani, poate și la Iași, oriunde îl duci pe copil!”, a anunțat fratele Mădălinei Manole pe Facebook.

Mădălina Manole transmite mesaje prin intermediul unui medium

Luna aceasta Petru Mircea, fiul Mădălinei Manole, a împlinit 15 ani. Este acum un adolescent care a terminat cu brio clasa a VIII-a și se pregătește să meargă la liceu.

„Daca mama lui ar fi trăit, cu siguranță îl lua cu ea pe scenă, așa cum făcea cu nepotul ei, Mihăiță! Așa i-ar fi insuflat, poate, plăcerea de a cânta sau măcar ar fi fost mândru că are o așa mamă!”, a mai menționat unchiul acestuia în postarea sa.  

În plus, fratele Mădălinei Manole mărturisește că frecventează un medium pentru a comunica cu sora sa, de „dincolo”.

„Contele Incapuciato, așa cum își spune mediumul, a intrat în contact cu ea! Și spunea că MĂDĂLINA ar fi vrut să-și deschidă o școală de muzică, cu mulți copii talentați! Vă închipuiți, micuța MĂDĂLINA, micuța Rebecca și mulți alți copii pe care îi văd cântând! Mădălina, foarte bine, puiul ei poate, ar fi fost acolo, în școala deschisă de ea!”, a mai punctat bărbatul.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre