Simona Ionescu / Redactor Șef

Fratele Prințesei Diana, prins între procese. Noua iubită o cheamă în instanță pe Contesa Karen, a treia soție

Fratele Prințesei Diana, prins între procese. Noua iubită o cheamă în instanță pe Contesa Karen, a treia soție
Fratele Prințesei Diana și-a anunțat divorțul în luna iunie, însă este departe de a încheia socotelile. Actuala iubită are și ea ceva de spus, declarându-i război fostei neveste a bărbatului. 

Charles Spencer, fratele Prințesei Diana, a ajuns prins într-un triunghi judiciar. În timp ce el este în proces de divorț, noua sa iubită i-a deschis un proces și o cheamă în instanță pe Contesa Karen, a treia lui soție. Dr. Cat Jarman trage tare să devină a patra doamnă Spencer.

La 60 de ani, Charles Spencer se pregătește de a patra relație serioasă, după trei divorțuri (Instagram)

Ea o cheamă în fața instanței pe femeia de care iubitul ei divorțează, acuzând-o de utilizarea abuzivă a unor informații private. Charles, fratele mai mic al Prințesei Diana, este acum într-o relație cu Dr. Jarman, o arheologă norvegiană în vârstă de 42 de ani, specializată în Epoca Vikingilor, femeile vikinge și Rapa Nui.

Noua iubită o cheamă în instanță pe a treia soție

Plângerea privind utilizarea abuzivă a informațiilor private a fost depusă pe 10 octombrie, conform presei britanice, însă momentan nu există detalii publice despre aceasta. Totodată, nici Charles Spencer, nici femeile din viața sa, Dr. Jarman și Contesa Karen, nu au dorit să comenteze subiectul. 

Charles Spencer s-a căsătorit cu Karen Gordon, o filantroapă canadiană și fondatoarea organizației de caritate Whole Child International, în iunie 2011, la un an după prima lor întâlnire. Cei doi s-au cunoscut la Los Angeles, iar nunta a avut loc la Althorp, reședința ancestrală a familiei Spencer, unde este înmormântată Prințesa Diana.

Cuplul are o fiică, botezată în onoarea mătușii sale decedate, Lady Charlotte Diana, acum în vârstă de 12 ani. Mica Diana nu este singurul copil al lui Spencer. Fratele Prințesei Diana are în total șapte copii din trei căsătorii. El are patru copii cu prima sa soție, Victoria Lockwood, și doi cu a doua sa soție, Caroline Freud.

Fosta soție l-a ajutat să își scrie biografia. A urmat divorțul

„Este imens de trist”, a spus Charles în iunie, când a fost anunțat divorțul de a treia soție. „Vreau doar să mă dedic tuturor copiilor mei și nepoților mei și îi doresc lui Karen multă fericire în viitor”, a mai declarat acesta.

Cu doi ani mai devreme, avea altă părere despre soția sa: „Karen și cu mine apreciem ceea ce face celălalt și avem grijă de ceea ce avem. Niciunul dintre noi nu a găsit fericirea aceasta înainte”, a fost declarația lui din 2020. 

Fratele Prințesei Diana, Charles Spencer, divorțează de a treia sa soție, Karen (Instagram)

În martie anul acesta, fratele Prințesei Diana și-a publicat memoriile, „A Very Private School”, autobiografie la care a lucrat timp de aproape cinci ani. În carte, a dezvăluit că a fost abuzat sexual în copilărie de o membră a personalului în timp ce era la internat, iar retrăirea acelei traume l-a afectat profund. Vorbind în exclusivitate cu revista People, Charles a dezvăluit sprijinul lui Karen în timpul procesului de scriere a cărții.

„Karen m-a sprijinit. Cred că a fost foarte provocator pentru ea să aibă un soț care trecea prin ceea ce era, în esență, patru ani și jumătate de terapie profundă, cu subiecte foarte dificile. Și ea a susținut ideea să o fac. Cred că întotdeauna a sperat că voi ieși mai fericit și mai sănătos. Și se pare că așa este, foarte mult. Așa că sunt recunoscător că a stat alături de mine în timp ce am trecut prin acest proces, pe care acum îmi dau seama că a fost esențial”, a declarat fratele Prințesei Diana.

Avocat ales cu grijă

Pentru procedurile de divorț, Charles a angajat-o pe Fiona Shackleton, avocata care l-a reprezentat și pe Prințul Charles în divorțul său de Prințesa Diana, finalizat în 1996, cu aproape un an înainte ca ea să moară în urma unui accident de mașină la Paris.

În august, Karen a dezvăluit că încă locuiește la Althorp. „Aștept cu nerăbdare să închei acest capitol împreună cu voi toți și să lansez următorul”, a spus ea atunci. „Voi împărtăși o actualizare despre proiectele mele și voi reflecta asupra tuturor lucrurilor minunate pe care le-am învățat în timpul petrecut aici, pe această frumoasă moșie”, a mai continuat aceasta.

Charles Spencer și iubita sa, Dr. Cat Jarman, sunt gazdele podcastului „The Rabbit Hole Detectives”, lansat anul trecut, alături de prezentatorul Rev. Richard Coles (Instagram)

Pe de altă parte, săptămâna trecută, Charles Spencer și Dr. Cat Jarman au rupt tăcerea despre relația lor, după ce jurnaliștii de la Times au întrebat despre zvonurile conform cărora cei doi „au devenit apropiați”. „Suntem apropiați. Ei bine, destul de apropiați”, a spus Charles Spencer.

Cei doi s-au cunoscut când Jarman căuta rămășițele unei vile romane antice pe terenurile Althorp, domeniul familiei Spencer, pentru un documentar.

Despre săpăturile de la Althorp, Earl Spencer a scris pe Instagram. „Este uimitor să te gândești la acei oameni din vremuri îndepărtate care se bucurau de Althorp cu aproximativ 1.000 de ani înainte ca familia mea să înceapă să lucreze aceste terenuri în anii 1480”, menționa acesta.

În prezent, cei doi sunt gazdele podcastului „The Rabbit Hole Detectives”, lansat anul trecut, alături de prezentatorul Rev. Richard Coles. Trio-ul a publicat săptămâna trecută o carte cu același nume.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri