Simona Ionescu / Redactor Șef

Frații Dolănescu, chemați urgent la tribunal. Războiul dintre ei continuă pentru averea uriașă a regretatului tată

Frații Dolănescu, chemați urgent la tribunal. Războiul dintre ei continuă pentru averea uriașă a regretatului tată
Când toată lumea credea că toate problemele fraților Dolănescu s-au terminat și fiecare își vede de treaba lui, a apărut o nouă situație tensionată.

După ce s-au judecat mult timp pentru a împărți averea marelui artist Ion Dolănescu, Ionuț și Dragoș Dolănescu au iar probleme cu legea.

Frații Dolănescu, chemați urgent la tribunal. Cineva le-a deschis proces

Ionuț și Dragoș Dolănescu nu au deloc parte de liniște. Cei doi frați sunt protagoniștii unei noi dispute, legată evident de averea moștenită de la renumitul interpret, Ion Dolănescu. Ce s-a mai întâmplat de data asta? Doi bucureșteni le-au deschis proces într-un dosar de partaj.

Aceștia încearcă să intre în posesia unor acte de proprietate pentru o casă situată în sectorul 5 al Capitalei, cu șase camere, dar și un teren de 342 mp. E greu de spus când se va termina procesul, însă acum un an, judecătorii au dat o primă decizie.

Cum a fost împărțită casa

„Admite în principiu cererea de partaj formulată de reclamanţii Munteanu Eugen şi Marin Olga, în contradictoriu cu pârâţii (…) Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, (…) Dolănescu Ionuţ (…). Stabileşte bunurile supuse împărţelii ca fiind următoarele:

Dreptul de proprietate asupra terenului în suprafaţă de 342 mp şi construcţiei edificată pe acesta, din cărămidă, compusă din 6 camere, bucătărie, hol, 2 pivniţe, WC (curte), situate în str. ….sector 5, Bucureşti, menţionate în contractul de vânzare cumpărare …

Constată că au calitatea de coproprietari cu privire la bunurile supuse împărţelii, următoarele persoane, cu următoarele cote din dreptul de proprietate: – reclamanţii Munteanu Eugen şi Marin Olga, cu o cotă de 3/6 din masa partajabilă; – pârâtul Dolănescu Valenciano Dragoş Carlos Antonio, cu o cotă de 1/4 din masa partajabilă; – pârâtul Dolănescu Ion, cu o cotă de 1/12 din masa partajabilă”, se arată în decizia magistraților.

„Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine”

Chiar dacă teoretic au terminat cu împărțeala averii, Dragoș și Ionuț nu au revenit la gânduri mai bune. Dovadă stă declarația lui Ionuț, pentru Antena Stars, de anul trecut, după ce a aflat că Dragoș a scos la vânzare casa de la Sinaia.  „Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal.

Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târât prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților”, a spus artistul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre