Simona Ionescu / Redactor Șef

Fricoasa Viviana Sposub, cu iubitul de mână la salon. „O să doară? O să plâng?”

Fricoasa Viviana Sposub, cu iubitul de mână la salon. „O să doară? O să plâng?”
Îndrăgostită iremediabil de bijuterii, Viviana Sposub a vrut neapărat să-și facă o intervenție estetică. Doar că nu s-a dus singură.

Viviana Sposub și George Burcea sunt de nedespărțit în orice situație. Iar actorul nu o scapă din ochi.

Fricoasa Viviana Sposub, cu iubitul de mână la salon. „O să doară? O să plâng?”

Viviana Sposub face orice sacrificiu pentru frumusețe și, pentru că iubește la nebunie bijuteriile, recent vedeta a vrut să-și facă mai multe găuri în urechi. Până aici, nimic ieșit din comun, doar că fostei prezentatoare i s-a făcut frică, așa că a plecat la salon cu iubitul de mână, care o susține și îi este alături în orice situație.

Viviana și-a dorit să le arate și fanilor săi ce a făcut, așa că a postat pe contul de instagram un filmuleț, în care părea speriată de ce urmează să i se întâmple, mărturisind că își dorește această intervenție de micuță. „O să doară? Doare? O să plâng? Acum am realizat. Îmi doresc asta încă de când eram mică.”, a spus Viviana înainte de procedură. George i-a fost alături și i-a dat și niște sfaturi bune: „Respiră, respiră. Respiră pee nas.”

25 de perechi de chiloți pentru 25 de ani

Când tânăra a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani, iar iubitul i-a făcut un dar care a bucurat-o enorm, reușind să o surprindă. El i-a luat un buchet superb din 25 de trandafiri, dar și 25 de perechi de chiloți. „Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți.

Mi-am luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu slipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva”, a declarat Viviana Sposub, la vremea respectivă. Cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată și toată lumea așteaptă momentul în care Viviana va fi dusă în fața altarului…

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre