Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy, decizie halucinantă. Nu-l mai vrea pe Ioniță de la Clejani în viața lui

Fulgy, decizie halucinantă. Nu-l mai vrea pe Ioniță de la Clejani în viața lui
Fulgy nu se mai oprește. Recent, acesta a postat o discuție purtată pe rețelele de socializare cu Ioniță de la Clejani.

Băiatul lui Ioniță de la Clejani a luat o hotărâre fără precedent. Nu mai vrea să audă de tatăl său. Problemele de comportament ale tânărului ies pe zi ce trece la iveală și arată la ce nivel duc excesele pe care le-a făcut în viață.

Fulgy, decizie halucinantă. Nu-l mai vrea pe Ioniță de la Clejani în viața lui

Una caldă, alta rece. Când spune că își iubește tatăl din tot sufletul, când dă cu el de toți pereții. Se pare că de data asta Ioniță de la Clejani a călcat rău pe bec, în viziunea lui Fulgy, iar propriul copil nu-l mai vrea în viața lui.  ”După ce se termină tot, să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile mai trăiești. O să auzi de mine și o să plângi toată viața ta”, este mesajul lui Fulgy.

„Fii cuminte și Doamne ajută!”

De parcă nu s-a întâmplat nimic, la câteva ore, a venit și răspunsul lui Ioniță. ”Luni vine cineva care se ocupă de Adsense, o să te ajute să-ți recuperezi contul și celelalte date pe care tu le-ai introdus și nu ți le mai amintești. Fii cuminte și Doamne ajută! Va fi bine, sunt sigur, că vom fi din nou cea mai puternică familie. Acest episod va trece!”, a afirmat Ioniță de la Clejani.

Fulgy, criticat grav pe rețelele de socializare

Cuvintele lui Fulgy se pare că i-au deranjat chiar și pe prietenii de pe rețelele de socializare, care i-au adresat un mesaj dur. ”Fulgy, tu acum ești în faza de revoltă pentru traumele din copilărie. Se vede clar că ați suferit anumite traume. Ăsta e rezultatul pentru durerea produsă.

Dar încearcă să depășești această etapă să îți ierți părinții dacă au greșit cu ceva așa cum și ei te-au iertat. Niciun părinte nu e perfect, fiecare mai greșește pe undeva. Nu lăsa pe nimeni să îți destrame familia! Tu ai suflet bun și de aceea ai asimilat această durere și multă nedreptate.

Erau alte vremuri unde tiparul de creștere era altul pentru că nu era acces la dezvoltare personală/psihologie. Discută calm cu ei tot ce te doare pentru că ei sa poată să facă ceva pentru remediere. Procesul vindecării oricărei traume este: conștientizare-acceptare-vindecare/iertare. Vindecă durerea sufletească și iartă-i pe părinți pentru a-i scăpa de vinovăție. Împacă-te cu trecutul și prezentul va fi bun”, au spus internauții.

Sursă foto: instagram

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre