Simona Ionescu / Redactor Șef

Fulgy și-o caută cu lumânarea. Ce a putut să-i facă lui Mădălin Voicu

Fulgy și-o caută cu lumânarea. Ce a putut să-i facă lui Mădălin Voicu
Chiar dacă a primit arest la domiciliu, Fulgy nu se potolește. Acesta a dat de pereți cu Mădălin Voicu.

Și Mădălin Voicu a intrat în gura lui Fulgy. Tânărul nu se potolește și i-a adresat cuvinte jignitoare artistului.

Fulgy și-o caută cu lumânarea. Ce a putut să-i facă lui Mădălin Voicu

Mădălin Voicu a vorbit în diverse emisiuni despre declarațiile ciudate ale fiului Clejanilor, motiv pentru care Fulgy l-a luat în vizor. Recent, acesta nu a mai ținut cont de nimic și, pur și simplu, a șters pe jos cu artistul.

 

„Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee”

”Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de c%$#&? Așa vorbești tu la Antena 3?

Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine. Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee. Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți.

Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie. Tu dădeai l%^&i și făceai scheme fake cu vioara roșie? Păi, tu ai bani să cumperi vioara roșie cu sângele lui Beethoven? Vezi-ți de anii tăi, cât mai ai de trăit. Vedeți-vă de treaba voastră și nu mai vorbiți despre mine. Mădălin Voicu, valoarea României. Băi, să moară mama dacă știi să cânți cu mine. Ești un c%^&* mort!”, a izbucnit Fulgy pe Instagram.

Fulgy a agresat fizic un jurnalist

Fiul lui Ioniță și Viorica de la Clejani are mari probleme cu legea. Pe numele acestuia au fost deschise mai multe dosare penale și e considerat pericol social pentru că a lovit un jurnalist și i-a luat și telefonul mobil. Fulgy este cercetat de oamenii legii pentru tâlhărie, conducere sub influența drogurilor, conducere fără permis și amenințare.

Sursă foto: antena 3, playtech.ro

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre