Simona Ionescu / Redactor Șef

Furie și amenințări! Anamaria Prodan, în criză de nervi după promo-ul emisiunii lui Denise Rifai

Furie și amenințări! Anamaria Prodan, în criză de nervi după promo-ul emisiunii lui Denise Rifai
Anamaria Prodan tună și fulgeră. S-a trezit vineri dimineață cu promo-ul emisiunii lui Denise Rifai unde e invitat Laurențiu Reghecampf și a văzut negru în fața ochilor.
Laurențiu Reghecampf este invitatul de duminică seară în noua ediție „40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai. În promo-ul emisiunii, antrenorul de la Craiova răspunde la întrebarea „Dacă nu ar fi existat episodul Alexa, ați mai fi divorțat?”, iar Reghe spune ferm că „NU!”, clarificând indirect zvonurile că Anamaria Prodan ar fi avut o relație cu Dan Alexa.
Interviul care va fi difuzat duminică seară devine, astfel, cea mai așteptată emisiune a ultimelor luni.

Anamaria neagă în continuare vreo relație amoroasă cu Dan Alexa

Furioasă din cale afară, Anamaria Prodan a postat la prima oră un mesaj de amenințare pentru presa care mai îndrăznește să scrie despre subiect, iar în fața jurnaliștilor a declarat că-l va da în judecată și pe Reghecampf dacă a făcut o astfel de afirmație. Iată mesajul ei:
„Orice publicație care isi mai permite sa facă speculații menite sa ma denigreze in fata copiilor mei si a societății , anunț pe cale oficială ca voi deschide proces după proces si nu ma voi lasă pana nu voi lua milioane. ANAMARIA PRODAN A MUNCIT IN ACEASTA VIAȚA ENORM ȘI A ADUS PLUS VALOARE IN FOTBALUL ROMÂNESC !
Stricăciunile au pălit langa mine dacă nu au fost ceea ce trebuie iar cei măreți au atins cerul langa mine !
Cred ca deja se depășește limita bunului simt ! Lăsați l sau folositi l ( caci nu isi da seama ) pe Reghe sa piară pe limba lui sa declare tot ce dorește (caci va plăti ) iar Dvs care sunteți profesioniști nu faceți speculații. Copiii mei sunt mari și demni ca si mama lor. Nu voi merite sa i umiliți ,nu voi permite nimănui începând de astăzi sa mi denigreze numele construit greu in ani sau sa mi deranjeze și umilească băiețelul minor !
Azi alături de avicatii mei voi lua fiecare titlu și articol in parte unde reghe balmajeste prostii (înțeleg tot de la jurnaliștii care ma suna ) și voi trimite notificări către Dvs. Provin din randurile presei și am făcut și aceasta meserie cu demnitate. Am și de la Dvs pretenția ca nimeni nu va poate cumpara sau forța sa faceți mizerii ! Fiecare titlu scris cu subînțeles menit sa va aducă bani din publicitate o sa fie subiectul unui proces ! Dacă “ va tine cureaua “ ne luptam. Dacă aveți respect cavi in toți aceati ani v am rasouns la telefon la orice ora din zi și din noapte și v am ajutat ca nimeni alta va rog acum și aici sa aveți respect exact așa cum eu am avut fata de Dvs ! Nu este plăcut sa scriu acest mesaj către o anumite categorie a presei dar imi fac datoria pana la capat și sper sa ne purtam respect reciproc forever ! Va multumesc anticipat ! Cu respect a Dvs ANAMARIA PRODAN (Sic!)”, a scris impresara.

La câteva minute după, Ana și-a șters postarea

Anamaria Prodan probabil că s-a calmat și a decis să aștepte să vadă și să audă răspunsurile integrale ale fostului său partener, înainte să pornească o nouă luptă. Astfel, la câteva minute după, a șters postarea.
A înlocuit-o cu un mesaj… de pace!
„Reghecampf …. Jos … in alb ca de obicei 🙂 tot eu și familia îl vom ajuta caci situația lui este cumplita! #fortafamilieiesteuriașă #tatameritaiertatdecopii #tatatrebuieajutat

În apărarea ei, și Alexa a dezmințit acest zvon de-a lungul timpului

„Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei. Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie.

Respect foarte mult aceasta relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur”, a spus Alexa la Antena Stars.

Reghecampf a mai pus paie pe foc și la Măruță

Fragment din interviul acordat de Reghe la începutul acestui an:

Laurențiu Reghecampf: „În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu?

Cătălin Măruță: Tu cum o vezi acum pe ea, făcând toate lucrurile acestea?

Laurețiu Reghecampf: Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (n.r. fiul lor de 13 ani), în rest nimic.

Cătălin Măruță: Dar povestea asta înțeleg că s-a terminat după scandalul cu Alexa? Înțeleg că aia te-a deranjat foarte tare, nu?

Laurețiu Reghecampf: Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. (n.r. Reghe nu a menționat dacă se referă la zvonurile de infidelitate sau la momentul deja celebru, când soția sa l-a luat lovit cu pumnul pe Dan Alexa).

Cătălin Măruță: Ai suferit din dragoste?

Laurețiu Reghecampf: Sincer, da. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva. La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu.

Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama. Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre