Simona Ionescu / Redactor Șef

Gafă regală. S-a îmbrăcat identic cu regina, la un eveniment. Foto

Gafă regală. S-a îmbrăcat identic cu regina, la un eveniment. Foto
Regina Letizia a ales să poarte o rochie anume, ceea ce a stârnit multe discuții atunci când s-a întâlnit cu o invitată, la evenimentul la care participa, îmbarcată identic.

Regina Letizia a Spaniei e cunoscută pentru modul aparte în care își alege ținutele. Și nu pune mare preț pe piesele scumpe de designeri. Din contra, îi place să recicleze și, recent, a purtat hainele soacrei ei, vechi de zeci de ani, la un eveniment. Letizia nu încetează să uimească prin alegerile sale stilistice, iar recenta ei apariție publică nu a făcut excepție.

Miercuri, regina Spaniei a prezidat ședința Consiliului Regal pentru Persoane cu Dizabilități, în cadrul sărbătoririi a 30 de ani de existență a asociației, la care a purtat o rochie Mango din noua colecție de primăvară/vară 2022. Ea a apărut îmbrăcată într-o rochie alb-negru fără mâneci, cu decolteu, lungime midi și o siluetă evazată care, amintește de anii ’60, mai ales cu cureaua din talie, relatează Vogue.com.

La capitolul accesorii, regina spaniolă a optat pentru cercei rotunzi de la Chanel, o geantă de mână neagră de la Hugo Boss și stilettos negri cu vârf ascuțit „Vera” de la brandul Magrit cu detalii patentate transparente, niște pantofi pe care regina le poartă în mod regulat din 2018, mai arată sursa citată.

Regina s-a trezit la eveniment că nu era singura care purta rochia bicoloră

Probabil că ați observat deja în imagini.  Nu doar regina a fost încântaă de rochie, ci și una dintre participantele la eveniment, avocata Inmaculada Vivas Tesón, care a purtat fix aceeași rochie.

Așa că amândouă s-au amuzat de moment cu umor și naturalețe. În cazul în care vreți în „clubul Letiza” rochia face parte din colecția Mango 2021 / 2022 și costă 60 de euro.

Merită amintit că regina Letizia a Spaniei își poartă în repetate rânduri, cu plăcere, hainele. Născută Letizia Ortiz Rocasolano, aceasta nu a fost întotdeauna o față regală. De fapt, ea provenea dintr-o familie din clasa de mijloc, prima dintre cele trei fiice născute dintr-o mamă asistentă și un tată jurnalist. La fel ca tatăl ei, Regina Letizia a urmat o carieră în jurnalism, obținând o diplomă de licență în jurnalism la Universitatea Complutense din Madrid, urmată de un master în jurnalism audiovizual la Institutul de Studii în Jurnalism Audiovizual, scrie Cheatsheet.com.

Apoi, în 2002, regele Felipe, care era încă prinț al Asturiei (un principat din nord-vestul Spaniei) a întâlnit-o pe Letizia.

Sursa foto: Vogue.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre