Simona Ionescu / Redactor Șef

Gălușcă, celebra pisică a lui Dani Oțil, a fost călcată de mașină. Exclusiv

Gălușcă, celebra pisică a lui Dani Oțil, a fost călcată de mașină. Exclusiv
I-a fost alături lui Dani Oțil în cele mai grele momente, acum a plecat într-o lume mai bună. Prezentatorul a pierdut-o pe Gălușcă.

Dani Oțil a iubit-o enorm, iar acest lucru se vedea și din postările din care era nelipsită. Gălușcă a murit.

Gălușcă, celebra pisică a lui Dani Oțil, a fost călcată de mașină. Exclusiv

În ultima perioadă, fanii lui Dani Oțil și ai Gabrielei le-au trimis foarte multe mesaje întrebând unde e Gălușcă. Cu puțin timp în urmă, Gabriela le-a explicat internauților ce s-a întâmplat. „Am primit foarte multe întrebări unde e Gălușcă. Pe Gălușcă a călcat-o mașina acum ceva timp și din păcate ea nu mai este printre noi. Am primit și mesaje de genul: Poate de pisica asta o să aveți mai multă grijă. Prefer să mă abțin de la orice fel de comentarii”, a spus soția prezentatorului.

În casa și viața soților Oțil a intrat Cenușă

Gabriela și Dani i-au găsit imediat înlocuitor pisicuței, iar în casa lor a mai intrat un membru, e vorba de o pisicuță de culoare gri, cu niște ochi extraordinari, care a primit numele de Cenușă. Micuța este adorabilă, iar Gabriela a postat și un filmuleț în care Tiago apare alături de Dani Oțil și Cenușă, toți trei jucându-se spre bucuria Gabrielei.

Gabriela a exagerat cu slăbitul

Postările Gabrielei în costum de baie îi fac pe fanii acesteia să o critice pe rețelele de socializare. „Ești superbă, nimic de comentat de sus până jos, dar să mă ierți, nu înțeleg partea din mijloc. Zici că e «rămas în urmă» fundul sau e dislocat… nu înțeleg… sorry (referitor doar la poziția aceasta) în restul pozelor, jos pălăria!”, „Nu-i o poză reușită”, „Of, of!

Dincolo de asta ce te mai definește!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la o fotografie pusă cu ceva timp în urmă. Gabriela nu a stat deloc pe gânduri și le-a dat răspunsul: „Știu că unele femei care îmi lasă comentarii sunt perfecte… eu atât am putut”.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre