Simona Ionescu / Redactor Șef

Gașca Zurli se destramă. Încă un prieten al copiilor a părăsit barca

Gașca Zurli se destramă. Încă un prieten al copiilor a părăsit barca
Înființată în 2010, Gașca Zurli le-a adus multă bucurie copiilor, dar acum se destramă. A mai plecat încă un prieten al copiilor.

Gașca Zurli se confruntă cu mari probleme, după ce al treilea membru al trupei, prieten al copiilor, și-a anunțat plecarea. Ce are de gând să facă tanti prezentatoarea Mirela Retegan?

Gașca Zurli a fost un fenomen în rândul copiilor, dar și a părinților, fascinați de talentul membrilor săi. Din nefericire însă, acum trece prin cea mai grea situație, după ce trei membri au plecat. Prima care a anunțat „divorțul” a fost simpatica fetiță Zurli, alias Vero Căliman. Ulterior a plecat și Lulu Varodi, adică Bucătărașul Lulu, iar acum s-a aflat că din trupă nu mai face parte nici Răzvan Marina, cel care îl întruchipa pe Truli. Fanii trupei au fost șocați să afle această veste și toată lumea se întreabă dacă nu cumva trupa se va desființa definitiv.

Tanti prezentatoarea a dat lămuriri

La fel de uimită de ce se întâmplă în trupa fondată de ea a fost și Mirela Retegan, care a încercat să dea lămuriri tuturor celor care iubesc acest proiect, mărturisind că „despărțirile sunt grele”.

A plecat și Truli…

Într-o declarație la Europa FM, tanti prezentatoarea a declarat că au existat discuții privind separarea, „știam că o să se întâmple în felul ăsta, firma este pregătită să meargă mai departe”. Aceasta a specificat că nu s-au certat, dar „toate despărțirile sunt grele, e foarte greu și pentru ei, e foarte greu după 14 ani să faci altceva în viață”.

„E normal să vrei să ai și tu o familie, să faci copii, să te căsătorești”

„Eu îi înțeleg și îi susțin din tot sufletul pe ce au de făcut. Nu e un moment ușor, dar cu siguranță că o să ne întâlnim în alte proiecte mari, când o să facem evenimente mari. A fost foarte greu weekend de weekend să pleci joia de acasă și să te întorci lunea. E normal să vrei să ai și tu o familie, să faci copii, să te căsătorești. Lucrurile sunt într-o transformare în viețile noastre. Eu sunt foarte recunoscătoare că au stat până acum.”, au fost cuvintele Mirelei Retegan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre