Simona Ionescu / Redactor Șef

George Buhnici devine ipocrit. Se încurcă în scuze și minciuni, iar scandalul în care s-a băgat ar putea să-i încheie cariera

George Buhnici devine ipocrit. Se încurcă în scuze și minciuni, iar scandalul în care s-a băgat ar putea să-i încheie cariera
Câteva declarații ale lui George Buhnici au făcut să sară România în aer. Nu s-a gândit niciodată ce ar putea să iasă...

George Buhnici i-a uimit pe toți cu afirmațiile jignitoare la adresa femeilor care au vergeturi. De aici până la un scandal în toată regula, n-a fost decât un pas.

George Buhnici devine ipocrit. Se încurcă în scuze și minciuni, iar scandalul în care s-a băgat ar putea să-i încheie cariera

Cu puțin timp în urmă vloggerul George Buhnici și-a pus în cap toate vedetele după ce a vorbit urât despre femeile care au vergeturi și apar pe plajă. Nimeni nu a știut însă că nu demult, chiar el fusese făcut dolofan de Vali Petcu, cunoscut în online drept Zoso. Cu doar o lună în urmă, însuși Buhnici i-a spus lui Zoso că nu e normal să se ia de înfățișarea unei persoane, ba chiar l-a acuzat de body shaming.

„Nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată”

„Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată, şi nu voi răspunde la body shaming decât cu această promisiune: voi face tot ce este moral şi legal pentru a te face să înţelegi că nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată.

Eşti un bărbat de peste 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alţii“, spunea atunci Buhnici. Dintr-o dată însă, și-a schimbat total comportamentul, iar într-un interviu pentru emisiunea „XNS”, de la Antena 1, a dat-o în bară, după ce și-a dat cu părerea despre fetele care apar pe plajă „cu celulită şi vergeturi”.

„Mai mergeţi pe la sală, fetelor”

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.    Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. (…) şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră”, a mărturisit Buhnici.

Sursă foto: paginademedia

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre