Simona Ionescu / Redactor Șef

George Burcea sare din scandal în scandal. Înjură de mama focului pe Instagram

George Burcea sare din scandal în scandal. Înjură de mama focului pe Instagram
Cu o jumătate de an în urmă, Keed de la Chefi la cuțite a avut o replică nepotrivită la adresa lui George Burcea. Actorul n-a uitat.

George Burcea nu uită niciodată când cineva îl calcă pe coadă și așteaptă momentul să-și ia revanșa. Ce s-a întâmplat acum.

George Burcea și Keed de la Chefi schimb de replici dure pe rețelele de socializare. Actorul s-a răzbunat

În noiembrie anul trecut, Keed de la Chefi la cuțite l-a zgândărit pe George Burcea postând o fotografie cu fostul soț al Andreei Bălan, mesajul fiind „RIP. Mi-a părut bine”. El a avut această replică după ce actorul a făcut acel live judecat de multă lume, în care instiga la violență împotriva femeilor.

Chiar dacă ulterior și-a cerut scuze în fața tuturor, cuvintele lui Burcea nu se uită așa ușor. Recent, între actor și Keed de la Chefi la cuțite a intrat dihonia, după ce actorul a reînceput scandalul lăsând un comentariu unui coleg, la o postare în care apare și fostul concurent de la Chefi la cuțite.

„Bro, tu ești actor. De ce cânți cu bucătari de omlete?”, i-a scris George Burcea actorului Theo Costache.

Keed l-a avertizat că „că nu știe în ce se bagă”

Când a văzut asta, Keed a luat foc și l-a avertizat pe Burcea să se potolească, pentru că „că nu știe în ce se bagă”.

De aici până la un scandal în toată regula n-a mai fost decât un pas. Cei doi au început să arunce cu noroi unul în celălalt, iar jigniri precum „animal prost”, „dobitoc” și „ratat” au fost pe bandă rulantă.

A reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

George nu a pus punct problemelor nici cu Andreea Bălan, pe care a amenințat-o recent că o va reclama la Protecția Animalelor. El a spus că superbul câine pe care l-a cumpărat în 2015 are răni și plăgi deschise pe întregul corp, iar vinovată este cântăreața.  „Probabil unii dintre voi știu că am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale era momentul perfect pentru el.

L-am îngrijit până în anul 2020, când m-am mutat. Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către «proprietara și mama acesteia». Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu“, s-a destăinuit Burcea.

Citește mai mult despre acest scandal, AICI!

Sursă foto: instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre