Simona Ionescu / Redactor Șef

George Restivan, acuzații la adresa lui Silviu Prigoană. Cum a reacționat afaceristul

George Restivan, acuzații la adresa lui Silviu Prigoană. Cum a reacționat afaceristul
Despărțirea Adrianei Bahmuțeanu de George Restivan a luat prin surprindere pe toată lumea. Deși bruneta a vrut ca amănuntele să rămână în familie, americanul i-a adus lui Silviu Prigoană acuzații grave.

George Restivan îl face vinovat pe Silviu Prigoană de problemele pe care le-a avut în relația cu Adriana Bahmuțeanu. Afaceristul ia atitudine.

Cu ceva timp în urmă, Adriana Bahmuțeanu anunța, printr-un mesaj pe contul de socializare că relația cu bărbatul pe care spunea că l-a așteptat o viață întreagă, George Restivan, a luat sfârșit.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a încercat de data asta să-și țină problemele cât mai departe de ochii curioșilor, însă americanul a pus punctul pe I. Mai mult, l-a acuzat pe Silviu Prigoană că a contribuit la despărțirea de femeia pe care susține că încă o mai iubește.

„Era sabotată la orice mișcare pe care o făcea în lupta pentru dreptate și eram afectat pentru că nu i se făcea dreptate”

„Ca să fac lumină la capătul tunelului, domnul Prigoană după ce a ajuns Blake (fiul lui Restivan) la el acasă cu băiatul lui mai mare al domnului Prigoană, atunci el a chemat autoritățile să vină la el acasă fără să fiu informat.

„Eu nu am nimic cu Adriana și o iubesc și acum”

Deși s-aud despărțit, George Restivan spune că o iubește și acum pe Adriana

Pentru, că aș fi refuzat vehement. Și doresc să mă fac înțeles o dată și pentru totdeauna: eu nu am nimic cu Adriana și o iubesc și acuma, dar eu am fost martor la luptele grele care le ducea cu DGASPC Sector 3. Și era sabotată la orice mișcare pe care o făcea în lupta pentru dreptate și eram afectat pentru că nu i se făcea dreptate”, a declarat George cu câteva zile în urmă.

„Mie nu-mi pasă de iubiții ei, indiferent ca-s americani sau vietnamezi”

În ceea ce-l privește pe Silviu Prigoană, acesta a fost insensibil la problemele fostei soții și ale fostului iubit al acesteia. El a mărturisit că nu îl interesează nimic din viața Adrianei, singura lui preocupare fiind doar copiii lui. “Nu știu ce a fost la ei în familie, ce discuții au fost.

Eu am alte probleme, mă interesează doar copiii minori pe care îi avem împreună”, a spus Prigoană pentru Spynews. Afaceristul susține că și-ar fi dorit ca fosta soție să-și fi găsit liniștea, „să se căsătorească, să aibă familia ei, poate așa ar fi renunțat la atâtea șicane.

Mie nu-mi pasă de iubiții ei, indiferent ca-s americani sau vietnamezi. E un capitol închis pentru mine”. Acesta ține legătura cu Adriana doar prin scris, prin intermediul curierului, „nu telefonic, prin e-mail sau mesaje. Că altfel ar fi zis că aș fi amenințat-o sau mai știu ce alte lucruri”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre