Simona Ionescu / Redactor Șef

Gheorghe Hagi nu își mai încape în piele de mândrie. Fiica sa i-a făcut o imensă surpriză

Gheorghe Hagi nu își mai încape în piele de mândrie. Fiica sa i-a făcut o imensă surpriză
A trecut aproape un an de când  presa a vorbit ultima data, mai intens, despre Kira, fiica actriță a lui gică Hagi. Kira Hagi intrase îăntr-un proiecxt al Michellei Obama, pentru Netflix.

La doar 26 de ani, Kira Hagi este o tânără de perspectivă care deja și-a găsit calea. Fiica lui Gheorghe Hagi are deja o carieră impresionantă. Actriţă şi pictoriţă foarte talentată, Kira Hagi a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. Ulterior, a urmat studii aprofundate de actorie şi la Londra. În țară a debutat în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc”.

În prezent, actriţa este implicată în mai multe proiecte cinematografice, iar pictura continuă să ocupe un loc important din viaţa ei. Chiar la finalul lunii octombrie, în Bucureşti, Kira Hagi a găzduit expoziţia „Rădăcini”. Aceasta se adaugă celor din Constanţa („Călătorie” – 2018, „Experiment Dezrădăcinare” – 2019 și 2022, „Sound of Silence” – 2021), Franța („Reflections” – 2021) și Italia („Eternal Feminine”, la Florence Biennale XIII – 2021).

Kira Hagi a jucat și la Teatrul de Comedie și Teatrul Foarte Mic din București, iar de un an de zile a ajuns pe micile ecrane. Fiica lui Hagi prezintă emisiunea „Smart is the new cool”, la Aleph News.

Fiica lui Gheorghe Hagi  completeazpă distribuția serialului Lia

Fiica lui George Hagi completează distribuția noului serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production pentru Antena 1, Lia. În serialul Lia, de la Antena 1, Kira Hagi o va interpreta pe Mira Bădescu, fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj) cu femeia pentru care le-a părăsit pe Otilia (Ilinca Goia) şi Alice. Mira este o tânără şi talentată avocată, care îi câştigă încrederea lui Petru (Ştefan Floroaica).

„Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie. Faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități. Care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată. Îmi plac mult răsturnările de situație. Și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi. Despre viață, despre relații și despre conflicte.

Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști. Care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente. Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!”, a dezvăluit Kira Hagi.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre