Simona Ionescu / Redactor Șef

Ghinioanele nu se mai termină pentru Liviu Dragnea. „E Irina Tănase la indigo!”

Ghinioanele nu se mai termină pentru Liviu Dragnea. „E Irina Tănase la indigo!”
Liviu Dragnea nu mai scapă de necazuri. După închisoare și despărțirea de Irina Tănase, acum are o altă belea.

Liviu Dragnea e cu nervii la pământ, după ce a aflat că fiul său are probleme în căsnicie.

Ghinioanele nu se mai termină pentru Liviu Dragnea. Fiul său a fost înșelat de nevastă

Totul s-a dat peste cap în familia lui Liviu Dragnea de când fostul politician a aflat că băiatul lui, Valentin Dragnea, nu știe cum să se mai descurce. Situația e delicată pentru că Gina Alexandra Tătulescu, soția lui, se pare că nu-l mai vrea și s-a reorientat. Mai mult, potrivit informațiilor oferite de Cancan, cei doi ar fi la un pas de divorț, însă Valentin se opune cu tot sufletul separării și face tot ce poate ca să o determine pe soția lui să-și revină la gânduri mai bune.

Numai că aceasta se pare că a găsit altceva mai bun. „E Irina Tănase la indigo!”, spun gurile rele. Sursele susțin că gândul ei s-a dus către un tânăr poreclit Goe, fiul unui om de afaceri care s-ar fi îmbogățit în urma unor afaceri mari cu ANRP. Există și un motiv pentru care Gina s-ar fi schimbat. Se pare că totul a pornit de la faptul că tăticul Dragnea le-ar fi tăiat din bani, ca urmare a unor probleme financiare.

Cine este Goe

Gina și Goe nu se mai ascund de ochii lumii, cei doi fiind văzuți la Mănăstirea Ghighiu, unde au ajuns ca să se închine Domnului și să ceară ajutor. Sursele mai spun că după ce s-au rugat Maicii Domnului, aceștia, alături de o altă femeie, probabil prietenă de familie, s-au relaxat la un restaurant din Ploiești.

Gina și Valentin s-au căsătorit la Snagov

Fiul lui Dragnea și frumoasa Gina au făcut nunta în 2018, unindu-și destinele în fața lui Dumnezeu la capela de la Palatul Snagov. La evenimentul unde a participat toată spuma politicii românești, Liviu Dragnea a venit însoțit de Irina Tănase. Printre invitați au fost primari, preşedinţi de Consilii Judeţene şi miniştri, dar și fostul premier Viorica Dăncilă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre