Simona Ionescu / Redactor Șef

Gică Popescu, despre pușcărie, despre COVID-19. E luat la întrebări de Denise Rifai

Gică Popescu, despre pușcărie, despre COVID-19. E luat la întrebări de Denise Rifai
Până la 53 de ani, Gică Popescu a trecut prin multe întâmplări neașteptate, neplăcute. De la marele fotbalist, la pușcărie, la om de afaceri și la infectarea cu COVID. E luat la întrebări de Denise Rifai.

Marele fotbalist Gică Popescu vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai. Simbolul național al sportului românesc clarifică aspecte din viața sa.

Gică Popescu, despre pușcărie, despre COVID-19

Marți, 19 octombrie, de la ora 23.00, la Kanal D, Gică Popescu (53 de ani) va răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai.

După ce, în primele două ediții ale emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” publicul larg a avut ocazia să afle răspunsurile invitaților Elena Udrea și Viorica Dancilă, personalități puternice în politica românească, iată că în ediția viitoare a emisiunii, telespectatorii vor afla răspunsurile lui Gică Popescu, un simbol național al sportului românesc.

Printre altele, fostul internaţional român va discuta cu jurnalista despre cel mai mare regret din cariera sa, perioada de detenție, dar și dacă faima de care s-a bucurat a fost un privilegiu sau o piedică, scrie capital.ro.

Emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost lider de audiență

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, un format internațional de succes, aduce în fața telespectatorilor, în fiecare marți seară, ediție de ediție, personalități marcante din diverse domenii de activitate. Fiecărui invitat i se vor adresa 40 de întrebări, având la dispoziție 2 minute pentru fiecare răspuns, timp în care acesta poate lămuri publicul cu privire la aspecte dintre cele mai diverse și complexe ale parcursului profesional, dar și personal al acestuia.

Gică Popescu, complicații după ce a luat COVID-19

Gică Popescu, fostul internaţional român, acum preşedinte la Viitorul, a descoperit, săptămâna trecută, că a luat noul coronavirus, deşi era genul de persoană care spune că respecta normele sanitare la milimetru.

În ciuda unei situaţii relativ bune la început, ulterior, lucrurile s-au complicat cu privire la starea sa de sănătate.

”Avusesem niște dureri de cap și doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul, mai ales că eu m-am testat de multe ori. Şi am ieșit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. Apoi, fiindcă am ieșit având coronavirus, m-am dus la «Matei Balș» pentru investigații suplimentare. Ce a urmat n-a fost bine fiindcă virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie și nu mi-a fost bine. Cu tuse, și acum  tușesc”, a declarat Gică Popescu pentru gsp.ro.

Gică Popescu spune că s-ar fi gândit ca măcar după primele 5-6 zile de spitalizare, totul să fie în regulă. ”Din păcate, computerul tomograf pe care l-am făcut în weekend nu a arătat foarte bine, în privința plămânilor, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să continui să fiu spitalizat”, a mai spus acesta.


Amanta le-a salvat căsnicia. Tudor de la Fly Project și Anamaria nu se mai satură vorbind despre…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre