Simona Ionescu / Redactor Șef

Gigi Becali își baga coada în divorțul dintre Anamaria și Reghe

Gigi Becali își baga coada în divorțul dintre Anamaria și Reghe
Nu trece zi ca divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să nu scoată la iveală noi situații. Toată lumea se simte datoare să aibă o părere.

Inevitabilul s-a produs, Gigi Becali își baga coada în divorțul dintre Anamaria și Reghe, latifundiarul din Pipera a ieșit să comenteze știrea mondenă a momentului.

Gigi Becali a oferit pentru ProSport prima reacție publică după ce fostul său antrenor de la FCSB, Laurențiu Reghecampf, 46 de ani, a anunțat că va divorța de impresara Anamaria Prodan, 48 de ani, mama fiului său cel mic.

Așa cum știți, antrenorul a fost cel care a afirmat primul că a depus actele divorțului. Ulterior, soția sa a făcut publice numele celor care o vor asista în demers: avocatul care aproape l-a adus la sapă de lemn pe Michael Jordan, respectiv fostul șef de campanie și director politic al fostului președinte american Barack Obama.

Gigi Becali își bagă coada

Având în vedere că oricum Gigi Becali îi poartă sâmbetele Prodancăi, nu s-a reținut prea mult să comenteze de data aceasta, în scandalul momentului. „Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

Laurențiu Reghecampf și-a găsit nașul. Ce legătură are cu Ion Iliescu

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată.

Anamaria Prodan scoate artileria grea. Și-a angajat un avocat celebru

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre