Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol se pregătește. Nu degeaba a făcut cursuri de canto

Gina Pistol se pregătește. Nu degeaba a făcut cursuri de canto
Este atât de îndrăgostit de micuța Josephine încât nimeni nu îl mai recunoaște. Ce au de gând să facă Smiley și Gina Pistol.

Are tot ce-și dorește. O carieră de vis, o iubită superbă și o fetiță, micuța Josephine, pe care o adoră. Ce hotărâre au luat Smiley și Gina Pistol.

Gina Pistol a făcut cursuri de canto

Are o voce extrem de muzicală, chiar și când plânge. Asta crede Smiley despre Josephine și e convins că aceasta îi calcă pe urme. În cadrul unui interviu, artistul a spus că s-a gândit deja să scoată o piesă atât cu cea mică cât și cu Gina. „Mă gândesc să fac o piesă cu ea. Eu am auzit-o gângurind şi mi se pare că are o voce extrem de muzicală.

Are trei luni şi mi se pare că, chiar şi atunci când plânge, sună muzical. Poate sunt eu prea nebun după ea…”, a declarat Smiley pentru click. Mai mult decât atât, cântărețul a recunoscut că nici Gina nu e departe de lumea muzicii, mai ales că a făcut și cursuri de canto. Iar el a susținut-o întotdeauna. „Da, aşa e, Gina a făcut şi ea canto o vreme, putem să facem asta. De scos oricum o să scot multă muzică”, a mai spus iubitul Ginei.

Fetița va fi creștinată în acest an

Pe de altă parte, Smiley a adus în discuție și botezul celei mici, afirmând că aceasta va fi creștinată în acest an. „Va fi la un moment dat anul acesta. Păstrăm pentru noi momentele astea speciale”, a mai spus artistul. Când Josephine a venit pe lume, artistul a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. „Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele:

„Am devenit părinți. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime. Iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. (…) Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toata perioada asta! Să fie soare!”, a declarat vedeta când micuța a venit pe lume.

Sursă foto: Instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre