Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol a uitat să arunce buchetul. Iată cum arată celebrele verighete

Gina Pistol a uitat să arunce buchetul. Iată cum arată celebrele verighete
Ziua de 27 mai 2023 va rămâne pentru totdeauna în sufletul Ginei Pistol și a lui Smiley. Și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și au promis că se vor iubi pentru tot restul vieții.

Gina Pistol a anunțat dinainte nunții că nu va respecta anumite tradiții și nu va fi furată. Din păcate însă, de la atâta bucurie și fericire, a uitat însă să arunce buchetul de mireasă.

Vedeta a postat o fotografie cu acesta și le-a explicat fanilor săi ce s-a întâmplat: „M-am luat cu distracția și am uitat să arunc buchetul”.

Gina Pistol s-a distrat pe cinste și a uitat să arunce buchetul de mireasă

„Nu este barter”

Pe de altă parte, ea și-a făcut fanii fericiți, cu o altă postare, în care le-a arătat acestora verighetele, care au o poveste frumoasă. În plus, Gina a pus punctul pe I, precizând că nu este vorba de barter. „Acestea sunt verighetele noastre, am vrut să ne reprezinte, să iasă din șablon, să ne placă nouă.

Nu este barter, dar s-a muncit mult la ele și apreciez munca bijutierului, atenția și ce m-a impresionat și mai mult este că după ce le-a terminat, le-a dus la preot să le sfințească”, a afirmat Gina Pistol pe contul său de socializare.

Verighete speciale pentru doi oameni speciali…

Soacra e topită după noră

Cu puțin timp în urmă și mama lui Smiley a vorbit pentru prima dată despre Gina și cum se înțelege cu frumoasa sa noră, mărturisind că abia a așteptat ca fiul său și prezentatoarea să facă marele pas în fața lui Dumnezeu. „Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. (…)

Mama lui Smiley, topită după Gina și nepoțică

Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră, suntem fericiți. Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității, să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”, a mai declarat mama artistului pentru aceeași sursă”, a declarat Ioana Maria în cadrul unei emisiuni TV.

Și, după cum ne amintim, cu ceva timp în urmă, tinerii acum căsătoriți au anunțat că familia lui Smiley se va muta din Pitești în Capitală și își vor face casa lângă ei, să fie aproape de nepoțica Josephine.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre