Simona Ionescu / Redactor Șef

Gina Pistol divulgă ce pofte are. Iată ce a pregătit la cină, imediat după emisiunea Chefi la cuțite!

Gina Pistol divulgă ce pofte are. Iată ce a pregătit la cină, imediat după emisiunea Chefi la cuțite!
Gina Pistol și-a creat o comunitate frumoasă în mediul online. Ea este însărcinată în al doilea trimestru și își ține urmăritorii de pe rețelele de socializare la curent cu toate momentele din viața ei.

Povestind despre cum este să fii însărcinată, Gina Pistol a spus că nu are pofte, așa cum se spune despre femeile care urmează să devină mămici. Astăzi, însă, frumoasa prezentatoare TV a mărturisit că după filmările de la Chefi la Cutite, tot drumul spre casă s-a gândit la un fel de mâncare. Ajunsă acasă, ea le-a divulgat urmăritorilor de pe Instagram ce rețetă pregătește pentru cină și s-a și pus pe treabă!

„Am ajuns într-un sfârșit acasă și tot drumul, timp de o oră și douăzeci de minute m-am gândit…eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru, aș bea borș, fresh de grapefruit și de lămâie. Dar m-am gândit tot drumul…deja îmi plouă în gură. La humus cu albuș de ou prăjit în tigaie și cu o salată de roșii și castraveți. Nici nu mă mai duc să mă demachiez mă pun la gătit! Nu mai pot de poftă!”, a spus Gina Pistol pe Instagram Stories.

Se pare că frumoasa blondă nu glumea, chiar poftea serios la o salată, după cum le-a arătat fanilor. Ea și-a preparat rapid cina și a „devorat-o” și mai rapid, în doar „opt minute mai târziu”.

Rețetă de biscuiți de post de la Gina Pistol

Gina Pistol le-a oferit urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare un „pont” culinar. Vedeta le-a divulgat fanilor o rețetă simplă, de biscuiți. Preparatul este recomandat persoanelor care țin Postul Crăciunului, fiind un aliment care nu conține lapte sau ou, dar poate fi pregătit de asemenea, de orice pofticios, mai ales că se gătește foarte rapid!

„Dacă țineți acum Postul Crăciunului sau chiar dacă nu țineți, vă recomand acești biscuiți. Sunt delicioși!”, a spus Gina pe Instagram.

Rețeta pe care Gina Pistol a împărtășit-o cu fanii este extrem de simplă, pentru biscuiții de post ai nevoie doar de câteva ingrediente: două banane foarte coapte, merișoare, nucă și câțiva fulgi de ovăz (mici). După ce ai adunat ingredientele, pașii sunt la fel de simplii. Totul se amestecă bine și se bagă la cuptor, până se coace conținutul.

„Amesteci tot apoi bagi la cuptor între 150-180 grade. Sunt foarte buni și foarte sănătoși!”, i-a sfătuit Gina Pistol pe urmărtorii ei din mediul online.

Mesajul trimis de Bianca Drăgușanu lui Bodi. E decisă să plece cu fata din țară

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre